Κρήτη

Κρήτη: Πρόστιμα 500 ευρώ για παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου

Σε 2.195 ελέγχους σε όλη την Κρήτη, για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, καταγράφηκαν τρία πρόστιμα σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου

Πρόστιμα για μη χρήση μάσκα αλλά και για τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου επιβλήθηκαν χθες Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, σε συνολικά 2.195 ελέγχους σε όλη την Κρήτη.

Συγκεκριμένα στα Χανιά επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ σε μίνι μάρκετ καθώς δεν είχε αναρτήσει την απαραίτητη πινακίδα απαγόρευσης καπνίσματος στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, αλλά και σε πελάτη που κάπνιζε επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ. Παράλληλα στο νομό Χανιών καταγράφηκαν 2 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους μίνι μάρκετ.

Πρόστιμο των 500 ευρώ για παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος και 100 ευρώ σε πελάτη που κάπνιζε, στο Ρέθυμνο.

Στο Ηράκλειο καταγράφηκαν τρεις πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, ένα σε πεζό που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο με συνωστισμό και δυο σε πελάτες πρακτορείου ΟΠΑΠ. Την ίδια ώρα επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ για παραβάσεις αντικαπνιστικού νόμου και  πρόστιμο 100 ευρώ σε δύο πελάτες της επιχείρησης για τον ίδιο λόγο.

(φωτογραφία: Shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια