ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Αύριο, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid tests για όλους τους πολίτες.

Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ, θα βρίσκονται και στις παρακάτω περιοχές της Κρήτης:

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. Στο δήμο Γόρτυνας, στο χωριό Αγ.Δέκα, στην περιοχή της ιδιοκτησίας Κολιβάτζη Ειρήνη, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Φαιστού, στον Κόκκινο Πύργο στις περιοχές των αρδευτικών Κυδωνάκη και Ταβερναράκη, των θερμοκηπίων της παραπάνω περιοχής και του φανοποιείου Παπουτσή, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στις οδούς Ανδρ.Παπανδρέου (Ακαδημίας) από Λ.Πετράκη έως Κάσου και Αντ.Καστρινάκη από την Α.Παπανδρέου μέχρι περίπου τον αριθμό 12, λόγω κατασκευών.

Από τις 11:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην οδό Λουκά Πετράκη από τη λεωφ.Ιωνίας μέχρι τη λεωφ.Κνωσσού, στη λεωφ.Κνωσού από την οδό Ζερβουδάκη μέχρι την οδό Λ.Πετράκη και στην οδό Εμμ.Καστρινάκη από τη λεωφ.Ιωνίας μέχρι την οδό Εμμ.Καστρινάκη αρ.14 περίπου, λόγω κατασκευών.

Από τις 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. Στο δήμο Φαιστού, στο Τυμπάκι στην περιοχή του συνεργείου εξατμίσεων Σκαρπαθιωτάκη στην οδό Τιμίου Σταυρού, λόγω κατασκευών.

(φωτογραφία unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News