Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Aποκαθίσταται η λειτουργία του αεροδρομίου στο Ηράκλειο - Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Κρήτη
Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Aποκαθίσταται η λειτουργία του αεροδρομίου στο Ηράκλειο - Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βράδυ του Σαββάτου, λόγω της κακοκαιρίας τρεις πτήσεις επέστρεψαν στην Αθήνα - Αίρεται το απαγορευτικό απόπλου

Aποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης που αντιμετώπιζε προβλήματα, λόγω του κύματος κακοκαιρίας «Καρμελ» και των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν όλη τη νύχτα στο νησί.

Διαβάστε επίσης

Αεροπλάνο με προορισμό το Ηράκλειο επέστρεψε στην Αθήνα λόγω των θυελλωδών ανέμων

Το βράδυ του Σαββάτου (18/12) λόγω της κακοκαιρίας τρεις πτήσεις επέστρεψαν και προσγειώθηκαν στην Αθήνα. Οι δύο πτήσεις ήταν από την Αθήνα με προορισμό το Ηράκλειο και η τρίτη πτήση που απογειώθηκε από την Θεσσαλονίκη, εν τέλει προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εξαιτίας της πυκνής ομίχλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σε ό,τι αφορά τα πλοία, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από το πρωί της Παρασκευής στο νησί, λόγω της κακοκαιρίας διαφοροποίησαν χθες, το πρόγραμμα των δρομολογίων από Πειραιά προς το Ηράκλειο και αντίστροφα. Σήμερα. Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, βάσει του νέου προγράμματος, αίρεται το απαγορευτικό απόπλου και τα δρομολόγια των πλοίων θα εκτελούνται κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού, προτείνεται να επικοινωνείτε με τα ναυτικά πρακτορεία και τις πλοιοκτήτριες εταιρείες για να ενημερώνεστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News