Εμβολιασμος χωρίς ραντεβού: Πού θα πραγματοποιηθούν σήμερα - Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται (βίντεο)

Κρήτη
Εμβολιασμος χωρίς ραντεβού: Πού θα πραγματοποιηθούν σήμερα - Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία ημέρα σήμερα για τη δράση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στα αστικά κέντρα της Κρήτης αναφορικά με τον εμβολιασμό, χωρίς ραντεβού, κατά της νόσου Covid-19 - Σε ποιες περιοχές πραγματοποιούνται - Τι να προσέξουν οι πολίτες

Ως πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εμβολιαστούν κατά της νόσου Covid-19, χωρίς ραντεβού, είδαν οι πολίτες τη δράση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, η οποία ξεκίνησε χθες, Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί και σήμερα Κυριακή. 

Υπενθυμίζεται πως, χθες, μόνο μέσα στην πρώτη μισή ώρα, είχαν σπεύσει περισσότεροι από 100 άνθρωποι που είδαν με θετική ματιά την πρωτοβουλία της ΥΠΕ. «Πρόκειται για γιορτή υγείας με δώρο χριστουγέννων το εμβόλιο δήλωσε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης», καλώντας τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν και σήμερα στο ίδιο σημείο, στην Πλατείας Ελευθερίας, από τις 11 το πρωί και πάλι έως τις 7 το απόγευμα.

Ως χριστουγεννιάτικο δώρο στο πλαίσιο μιας γιορτής υγείας χαρακτήρισε η κ. Μπορμπουδάκη τη διαδικασία, διευκρινίζοντας ότι ως ασπίδα προστασίας ο εμβολιασμός, δείχνει το δρόμο προς την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αντίστοιχη δράση θα επαναληφθεί και σήμερα τις ίδιες ώρες

  • στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στα Χανιά
  • στο 1ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου και
  • στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που κάποιος έχει κλείσει προγραμματισμένο ραντεβού, σε οποιοδήποτε εμβολιαστικό κέντρο οφείλει αρχικά να το ακυρώσει, είτε ηλεκτρονικά είτε σε κάποιο φαρμακείο και έπειτα να μεταβεί σε κάποιο από τα ανοιχτά εμβολιαστικά κέντρα της 7ης ΥΠΕ.

Οι εμβολιασμοί αφορούν πολίτες από ηλικίας 12 ετών και άνω και θα πραγματοποιούνται με το εμβόλιο της Pfizer.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News