Διανομείς της Κρήτης… σε ακραίες καιρικές συνθήκες (βίντεο)

Κρήτη
Διανομείς της Κρήτης… σε ακραίες καιρικές συνθήκες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταξύ άλλων, αυτό που διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην διανομή του φαγητού στην Κρήτη είναι να απαγορευτεί η διανομή με δίκυκλο στις περιπτώσεις έντονων καιρικών συνθηκών

Ραγδαία αναπτύσσεται το επάγγελμα του διανομέα φαγητού στο Ηράκλειο, όπου αριθμεί περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους. Κατά την περίοδο των γιορτών μεγάλη είναι η κίνηση στα καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες delivery στο Ηράκλειο, με τους διανομείς να δίνουν μάχη με το χρόνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στην συνθήκη δεν λείπουν οι τραυματισμοί, αλλά και οι περιπτώσεις όπου οι διανομείς γίνονται δέκτες της αγανάκτησης των πελατών, εξαιτίας των καθυστερήσεων στην παράδοση του φαγητού.

Μεταξύ άλλων, αυτό που διεκδικούν οι εργαζόμενοι είναι να απαγορευτεί η διανομή με δίκυκλο στις περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διανομείς και οι επαγγελματίες οδηγοί εν γένει, τέθηκαν στη συνάντηση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιου Βοργιά, με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγο, Μιχάλη Καραμαλάκη, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σεμινάρια, τα οποία θα συμβάλλουν στην ενημέρωση του κλάδου για ασφαλείς μετακινήσεις.

(φωτογραφία shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News