Άδεια νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου: Έως 23 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις

Κρήτη
Άδεια νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου: Έως 23 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 23 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για χορήγηση Αδειών Νέας Φύτευσης Οινοποιήσιμων Ποικιλιών Αμπέλου για το έτος 2022

Στις 23 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για χορήγηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2022, σύμφωνα με τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου υπενθυμίζει σε όλους τους παραγωγούς ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για χορήγηση Αδειών Νέας Φύτευσης Οινοποιήσιμων Ποικιλιών Αμπέλου για το έτος 2022, λήγει την 23η Δεκεμβρίου 2021.

Η Αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά , μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ψηφιακές Υπηρεσίες Αίτηση Αδειών Φύτευσης. Στην Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση δηλώνεται η έκταση (σε στρέμματα), το δημοτικό διαμέρισμα , το τοπωνύμιο της περιοχής , καθώς επίσης και οι συντεταγμένες όλων των κορυφών του κάθε αγροτεμαχίου για το οποίο πρόκειται να χορηγηθεί η άδεια . Η ελάχιστη αιτούμενη έκταση για τη χορήγηση άδειας νέας φύτευσης ορίζεται το ένα (1) στρέμμα ανά αγροτεμάχιο και η ανώτατη αιτούμενη έκταση ανά αίτηση ορίζεται το όριο των 100 στρεμμάτων .

Αίτηση για τη χορήγηση των αδειών νέας φύτευσης Οινοποιήσιμων Ποικιλιών Αμπέλου μπορούν να καταθέσουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ( Ν. Πλαστήρα 100 , 3 ος Όροφος Ηράκλειο), Αργυρίου Δούκας τηλ. 2813407933.»

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News