Κρήτη

H «Ανδριανή» μας στρώνει το γιορτινό τραπέζι – Πώς να απολαμβάνουμε τον ρόλο του γονέα

Ιδέες για να διασκεδάσουμε και να συνδεθούμε με τους καλεσμένους μας, διατροφικά τιπς για να είναι ισορροπημένα τα πιάτα του μενού

Αυτό το Σάββατο η Ανδριανή μας στρώνει το γιορτινό τραπέζι, ταξιδεύει μέχρι τα Χανιά και μας προτείνει τρόπους να απολαμβάνουμε το ρόλο μας ως γονείς.

Με τη Νικόλ Κωσταντάκη προετοιμάζουν τα τραπέζια των γιορτών και βρίσκουν τρόπους για να περάσουμε καλά με φίλους και αγαπημένους συγγενείς. Ιδέες για να διασκεδάσουμε και να συνδεθούμε με τους καλεσμένους μας, διατροφικά τιπς για να είναι ισορροπημένα τα πιάτα του μενού μας και προτάσεις για να καθιερώσουμε μια ωφέλιμη ρουτίνα την επόμενη μέρα των εορταστικών καλεσμάτων .

Η Ανδριανή συναντά τις Μαίες από το Δίκτυο Μαιών Κρήτης και μαθαίνουμε για τα μαθήματα γονεϊκότητας που τρέχουν σε όλο το νησί. Μαθήματα για μαμάδες και μπαμπάδες που ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας και θέλουν να έτοιμοι πρακτικά και ψυχολογικά.

Με την οικογενειακή σύμβουλο Κική Τζωρτζακάκη δίνουν χρήσιμες συμβουλές στις μαμάδες που επιλέγουν να βγουν από την παγίδα της κακής συμπεριφοράς προς τα παιδιά τους. Μαμάδες που μέχρι τώρα λειτουργούν κακοποιητικά προς τα παιδιά τους και έφτασε η στιγμή να κάνουν την αυτοκριτική τους και να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Και σ ε ένα από τα ωραιότερα μπαλκόνια του νησιού μας, συναντά την υπέροχη Μαρινέλλα Βλαχάκη. Την τηλεοπτική Ελπίδα από το ΝΗΣΙ, την Βενετία από το Κομάντα και Δράκοι, την Ελένη από το Καρτ Ποστάλ. Η καλλιτέχνη που επέλεξε να υπηρετήσει την τέχνη της από τον τόπο της και η επιλογή της αυτή τη δικαιώνει συνεχώς.

Αυτό το Σάββατο, «Ανδριανή» στις 17:50 στην ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια