Κρήτη

Οπτικά Μαρκάκη: Στο πλευρό των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου την εορταστική περίοδο

Αυτές τις γιορτές τα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκη, θα βρίσκονται στο πλευρό των σεισμόπληκτων χωριών του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχώρησαν τα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκη, στηρίζοντας έμπρακτα τους κατοίκους του Αρκαλοχώριου, που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.  

Ειδικότερα, τα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκη στέκονται φέτος στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, καταβάλλοντας ποσοστά επί των κερδών τους, κατά την περίοδο των εορτών, προς ανακούφιση των ποικίλων ζητημάτων που «γέννησε» ο εγκέλαδος.  

Αναλυτικά η δήλωση των Οπτικών Κέντρων Μαρκάκη:

«Φέτος, περισσότερο από ποτέ, οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Γι’ αυτό και εμείς, στα Οπτικά Κέντρα Μαρκάκης, στηρίζουμε έμπρακτα τους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων και διαθέτουμε μέρος των εσόδων μας από κάθε σας αγορά για τη στήριξη του Δήμου.

Η ενέργεια αφορά όλα τα είδη και ισχύει για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά μας καταστήματα αλλά και στο e-shop την περίοδο από 15 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Το ποσό θα συγκεντρωθεί και θα διατεθεί για τη στήριξη του Δήμου, προκειμένου να καλυφθούν καθημερινές ανάγκες του πληθυσμού 15 χωριών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια