Κρήτη

Κρήτη: Δρομολογούνται οι εργασίες για τις Μονές της Χρυσοσκαλίτισσας και Ζωοδόχου πηγής

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. βρίσκεται σε διαρκή επαφή και συνεννόηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της Ι.Μ.Κ.Σ., για την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών, για την δημοπράτηση των συγκεκριμένων έργων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα

Σε στενή συνεργασία βρίσκονται οι υπηρεσίες του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, με αφορμή την δρομολόγηση των διαδικασιών για δυο σημαντικά έργα που αφορούν τις Μονές της Χρυσοσκαλίτισσας και της Ζωοδόχου πηγής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης βρίσκεται σε διαρκή επαφή και συνεννόηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της Ι.Μ.Κ.Σ. κ.κ. Αμφιλόχιο, για την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών, για την δημοπράτηση των συγκεκριμένων έργων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως σε ότι αφορά:

 Την «Αποκατάσταση και βελτίωση διαμορφώσεων περιβάλλοντα χώρου της Ι. Μονής Χρυσοσκαλίτισας και του Παρθενώνα και τοποθέτησης H/M εγκαταστάσεων στο κτίριο του Παρθενώνα», έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», με προϋπολογισμό 633.359,14€

 Την «Επισκευή και ενίσχυση ιεράς μονής ζωοδόχου πηγής», η χρηματοδότηση γίνεται από το Υπουργείο Υποδομών, με κονδύλι 167.393,51€.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια