Σημαντική βράβευση για την ΤΕΑΚ ΑΕ σε διεθνή διαγωνισμό

Κρήτη
Σημαντική βράβευση για την ΤΕΑΚ ΑΕ σε διεθνή διαγωνισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τρίτη συνεχή χρονιά και μέσα στη πανδημική κρίση, η ΤΕΑΚ ΑΕ τιμήθηκε με ακόμη ένα σημαντικό βραβείο για το έργο ‘’Οικισμός Θησέας’’ σε διεθνή διαγωνισμό από τον οργανισμό European Property Awards στη κατηγορία Residential Development Greece 2021-2022

Για τρίτη συνεχή χρονιά και μέσα στη πανδημική κρίση, η ΤΕΑΚ ΑΕ τιμήθηκε με ακόμη ένα σημαντικό βραβείο για το έργο ‘’Οικισμός Θησέας’’ σε διεθνή διαγωνισμό από τον οργανισμό European Property Awards στη κατηγορία Residential Development Greece 2021-2022. Η ψηφιακή τελετή κόκκινου χαλιού πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2021 και οι διαγωνιζόμενοι αποτελούνταν από ανώτερους επαγγελματίες του χώρου της ανάπτυξης ακινήτων.

Ο οργανισμός European Property Awards διανύει την 28η χρονιά λειτουργίας του και οι διαγωνιζόμενοι προέρχονται από την Αραβία, Ευρώπη, Αφρική, Καναδά, Κεντρική και Νότια Αμερική, Καραϊβική, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και τoν Ειρηνικό. Προεδρεύοντες της κριτικής επιτροπής είναι οι Lord Caithness, Lord Best και Lord Waverley, μέλη του House of Lords του Βρετανικού Κοινοβουλίου, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε η P & A Wood – Rolls-Royce Motor Cars. 

Ο CEO της εταιρείας, Μάριος Χριστοφίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλη την ομάδα του Θησέα για την αφοσίωση και την αδιάκοπη προσπάθεια να διατηρήσει τις υπηρεσίες σε ένα υψηλό επίπεδο και τους πελάτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν εδώ και 21 χρόνια. Εύχεται προσωπικά στο καθένα υγεία, ευημερία και ευτυχία. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. 

Η ΤΕΑΚ ΑΕ παρέχει υψηλής ποιότητας lifestyle για τους διαμένοντες, παρέχοντας υπηρεσίες και παροχές συμπεριλαμβανομένων διαχειριστικής υποστήριξης, πρόσβαση σε απάνεμες παραλίες, γήπεδα τένις, κοινόχρηστες πισίνες, παιδότοπους, χώρους πρασίνου και 24/7 πύλη εισόδου. Σκοπός της εταιρίας είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος για τους πελάτες της, το οποίο ενισχύει την ποιότητα ζωής τους. Η ομάδα των επαγγελματιών της μπορεί να σας υποστηρίξει στην επιλογή τόσο παραθεριστικής όσο και μόνιμης κατοικίας, καθώς και για επενδύσεις με υψηλή απόδοση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News