Χανιά: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές παιδιών στόλισαν το δημαρχείο

Κρήτη
Χανιά: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές παιδιών στόλισαν το δημαρχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερα από 350 παιδιά από 11 σχολεία των Χανίων συμμετείχαν στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στολιδιών για μικρούς μαθητές

Με μικρές και μεγάλες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, φτιαγμένες από μικρούς μαθητές της πόλης, στολίστηκε το δημαρχείο Χανίων.

Περισσότερα απο 350 παιδιά από 11 σχολεία του δήμου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού, συμμετείχαν στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στολιδιών για μικρούς μαθητές, που διοργάνωσε ο δήμος με την αρωγή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και τη συνδρομή εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών απο την περιοχή.

Καθημερινά από τις 2 έως και τις 9 Δεκεμβρίου, σε πρωινά και απογευματινά εργαστήρια, παιδιά κάθε ηλικίας, μετέτρεψαν το δημαρχείο σε χώρο δημιουργίας και κατασκεύασαν στολίδια, κάρτες και μπάλες χριστουγεννιάτικες με τοπία των Χανίων, που διακοσμούν την είσοδο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δημαρχείου.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο δήμος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την εορταστική δράση.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News