Ανώγεια: Έργα 4,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν άμεσα – Σε τι αφορούν

Κρήτη
Ανώγεια: Έργα 4,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν άμεσα – Σε τι αφορούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έργα 4,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν άμεσα στον Δήμο Ανωγείων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Ο.Α.Κ

Έργα 4,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν άμεσα στον Δήμο Ανωγείων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Ο.Α.Κ. όπως επιβεβαιώθηκε από τη συνάντηση του δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, με τον Διευθύνων Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. 'Αρη Παπαδογιάννη.

Τα έργα αφορούν στη βελτίωση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ελέγχου διαρροών, στην ανάπλαση της κεντρικής οδού Μετοχίου, στην αναμόρφωση χώρων και τη στατική ενίσχυση του δημαρχείου καθώς και σε αναπλάσεις τμήματος οικισμού και οδών ήπιας κυκλοφορίας.

«Η κατασκευή των έργων που θα υλοποιηθούν στον Δήμο Ανωγείων, αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2022. Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με την Δημοτική αρχή των Ανωγείων και αυτό επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ο.Α.Κ. για την στήριξη όλων των μικρών Δήμων της Κρήτης, που έχουν ανάγκη την εμπειρία και την τεχνογνωσία του «Οργανισμού» μας», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. 'Αρης Παπαδογιάννης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανωγείων: «Έχουμε ένα εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας με τον Ο.Α.Κ., τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Βρισκόμαστε στη φάση της έναρξης των εργασιών, για τα έργα που έχουν συμβασιοποιηθεί με τον «Οργανισμό» και θα είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία, προκειμένου τα έργα αυτά να ολοκληρωθούν και να τεθούν στην διάθεση της κοινωνίας του Δήμου μας, όσο πιο σύντομα γίνεται».

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News