Νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης - Τι δηλώνουν τα στελέχη κόμματος στην Κρήτη (βίντεο)

Κρήτη
Νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης - Τι δηλώνουν τα στελέχη κόμματος στην Κρήτη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια μηνύματα από στελέχη του κόμματος και όχι μόνο δέχεται ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος νίκησε θριαμβευτικά στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της παράταξης που έλαβαν χώρα την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου

Το τιμόνι της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ περνά στα χέρια του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά την επικράτησή του επί του Γιώργου Παπανδρέου στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, που έλαβαν χώρα την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου.

Στελέχη του κόμματος μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV για τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη και πιο συγκεκριμένα δηλώσεις έκαναν ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο, Αντώνης Ζαχαριουδάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Κώστας Φασουλάκης και η γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Χανίων, Χρύσα Χαριτάκη - Μακράκη.

Βασίλης Κεγκέρογλου: Καλή δύναμη και επιτυχία στον Ν. Ανδρουλάκη

«Είχαμε μία μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Ανταποκρίθηκαν οι φίλοι και οι φίλες και όλοι οι πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου και σήμερα. Έχουμε μία ισχυρή εντολή από τον Νίκο Ανδρουλάκη και πραγματικά πρέπει να του ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του και να τονίσω πως όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών στις ανάγκες της χώρας και της κοινωνίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου.

Χρύσα Χαριτάκη - Μακράκη: Συγκλονιστική ημέρα η σημερινή

«Μία συγκλονιστική ημέρα η σημερινή για όλους εμάς που πιστέψαμε στις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι έσπευσαν για να δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, για να αποδείξουν για μία ακόμα φορά ότι η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από τέτοιο κόμμα και ειδικά έναν τέτοιο άνθρωπο, σαν αυτό που βγάλαμε σήμερα, έναν άνθρωπο νέο, μορφωμένο, γεμάτο ζωή, ο οποίος έχεις έρεισμα σε όλες τις τάξεις της πατρίδας μας, θα μπορέσει πραγματικά να δώσει άλλο φως στην παράταξή μας», είπε μεταξύ άλλων η κ. Χαριτάκη.

Αντώνης Ζαχαριουδάκης: Θεωρώ ότι με ενότητα θα προχωρήσουμε

«Μεγάλη η ευθύνη του Νίκου Ανδρουλάκη. Έχει πλέον το χρέος, την ευθύνη και την υπευθυνότητα να προχωρήσει μπροστά, να κεφαλαιοποιήσει 270 χιλιάδες ανθρώπους, που ήρθαν στην κάλπη την πρώτη Κυριακή και πάνω από 200 χιλιάδες που ήρθαν την δεύτερη Κυριακή. Είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Θεωρώ ότι με ενότητα με την πολιτική παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, θα προχωρήσουμε. Η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ καλύτερη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριουδάκης.

Κώστας Φασουλάκης: Η ανάγκη της ανανέωσης εκφράστηκε αυτή την Κυριακή

«Ήταν μία σπουδαία μάχη, σημαντική για τον χώρο. Γιατί η αρκετά καλή συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο έχει να κάνει με την ανάγκη που θέλει ο κόσμος για ένα ισχυρό κίνημα αλλαγή. Νομίζω ότι γυρίζει σελίδα. Η ανάγκη της ανανέωσης εκφράστηκε αυτή την Κυριακή. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει πάρα πολύ δουλειά μπροστά του το επόμενο διάστημα και δεν έχει πολύ χρόνο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φασουλάκης.

Την ίδια ώρα συγχαρητήρια μηνύματα από στελέχη του κόμματος και όχι μόνο δέχεται ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος νίκησε θριαμβευτικά στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της παράταξης.

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη. Του εύχομαι καλό και δημιουργικό έργο. Πρώτη συνθήκη για την ανάταξη της παράταξης η ενότητά της», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Χάρης Καστανίδης.

Ο Παύλος Χρηστίδης επίσης, επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Συγχαρητήριο μήνυμα και από τον Μανώλη Χριστοδουλάκη

«Η Φώφη Γεννηματά μας άφησε μία σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη και μαζί με αυτή μία εντολή. Να ενώσουμε, και με τη δική της προοδευτική ταυτότητα, να κάνουμε την παράταξη ξανά πρωταγωνιστή. Την τίμησαν 270.000 προοδευτικοί πολίτες. Την τιμούμε και θα συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξε.

Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Ανδρουλάκη, το Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τους υπόλοιπους υποψήφιους που με τον αγώνα τους συνεισέφεραν στην επιτυχία και τη μαζικότητα της διαδικασίας.

Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του

Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι οι μεγάλες μάχες για την παράταξη δεν είναι αυτές των τελευταίων εβδομάδων που αφήνουμε πίσω, αλλά οι κρίσιμες που έχουμε μπροστά μας. Για την κοινωνία και τη χώρα. Και αυτές πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους και ισχυρότερους. Η εντολή για αυτό είναι στα χέρια του νέου Προέδρου. Όπως και η ευθύνη.

Η πολυδιακηρυγμένη ενότητα αποδεικνύεται στην πράξη. Σε ότι με αφορά, θα είμαι μέρος της ενότητας αυτής. Στην πράξη. Στην πρώτη γραμμή.», αναφέρει χαρακτηριστικά.

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News