Ηράκλειο: Συναυλία Μπετόβεν με αφορμή τον εορτασμό των 250 χρόνων από τη γέννηση του

Κρήτη
Ηράκλειο: Συναυλία Μπετόβεν με αφορμή τον εορτασμό των 250 χρόνων από τη γέννηση του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συναυλία επαναλαμβάνεται και σήμερα Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου με τις πληροφορίες να θέλουν να είναι επίσης sold out

  Κατέκλυσαν το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, μουσικόφιλοι της πόλης, με αφορμή το αφιέρωμα στον Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μουσουργού. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη σύμπραξη του διάσημου πιανίστα Κυπριανού Κατσαρή, στην πρώτη του εμφάνιση στο Ηράκλειο και στην πρώτη του συνεργασία με την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη.

Πέραν της εμβληματικής Πέμπτης Συμφωνίας του μεγάλου συνθέτη, το πολιτιστικό πλημμύρησε από τους ήχους αντιπροσωπευτικών έργων του συνθέτη που άλλαξε την κλασσική μουσική. Παράλληλα, το Τρίτο Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα, κι ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά έργα του, η Εισαγωγή Έγκμοντ περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα. Η συναυλία επαναλαμβάνεται και σήμερα  Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου με τις πληροφορίες να θέλουν να είναι επίσης sold out. 

Χορηγός επικοινωνίας  είναι το ΚΡΗΤΗ TV και το neakriti.gr

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News