Easy Education: Λίγες ημέρες για την έναρξη των εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων σεμιναρίων με μειωμένη τιμή

Κρήτη
Easy Education: Λίγες ημέρες για την έναρξη των εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων σεμιναρίων με μειωμένη τιμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γίνε ανταγωνιστικός στον χώρο και διεκδίκησε την μέγιστη μοριοδότηση με την παρακολούθηση σεμιναρίων

Ήξερες ότι.. κάτοχοι πτυχίου οποιασδήποτε ειδικότητας ή με τριετή εμπειρία σε οποιοδήποτε κλάδο δύναται να διδάξουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης;

Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων. Δίδαξε το αντικείμενο σου.

Διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Πού διδάσκουν οι εκπαιδευτές ενηλίκων;

Σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε συγχρηματοδοτούμενα έργα ΕΣΠΑ.

Στις δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εντάσσονται τα: ΔΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, ΚΔΒΜ των Δήμων αλλά και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών, δομές υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων, δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και σχολές γονέων.

Για το ήδη εργατικό προσωπικό της χώρας στο σύγχρονο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον   οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ανεργία παραμένει σε υψηλά ποσοστά. Δεδομένης της παραπάνω συνθήκης και προκειμένου να παραμείνουν επίκαιροι, το σύνολο των ενηλίκων αυτών των κοινωνικών κατηγοριών απαραιτήτως θα στραφούν για την εκπαίδευση ή την επανεκπαίδευση τους, στις εν λόγω δομές. Ως εκ τούτου, αναμένεται να απασχολήσουν υψηλό αριθμό εκπαιδευτών.

Γίνε ανταγωνιστικός στον χώρο και διεκδίκησε την μέγιστη μοριοδότηση με την παρακολούθηση σεμιναρίων. Δείτε όλους τους θεματικούς τίτλους εδώ και επιλέξτε την ειδικότητά σας για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα με την ΝΕΑ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ.

Συμπληρώστε την αίτηση σας εδώ για τα τμήματα με έναρξη 13/12/2021.

Με την Easy Education έχεις τη δυνατότητα. Μένει να κάνεις τη διαφορά. Εδώ μπορείς, με ασφάλεια να μάθεις πως θα αξιοποιήσεις όλες της ευκαιρίες που δίνει η δια βίου μάθηση.

Επωφελήσου των ειδοποιών μας διαφορών:

  • Σίγουρη Μοριοδότηση
  • Πάνω από 16.000 μαθητές
  • 4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης
  • Αξιοπιστία & Ασφάλεια
  • Έλεγχος Γνησιότητας Βεβαίωσης με QR-code
  • Δια βίου ισχύ

Απευθυνθείτε σε έναν συνεργάτη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Easy Education, στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.easy-education.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News