Κρήτη

Μαλεβίζι: Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (εικόνες)

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε και ακολούθησε ένα εντυπωσιακό θέαμα από πυροτεχνήματα, που γέμισαν με χρώματα τον ουρανό του Γαζίου

Εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γάζι το βράδυ της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε για να ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό θέαμα από πυροτεχνήματα, που γέμισαν με χρώματα τον ουρανό του Γαζίου κάνοντας όλους όσους βρέθηκαν στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη να στέψουν το βλέμμα τους στον ουρανό.

Τη βραδιά άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου, ενώ η παρουσία του σχήματος Circus Camino έδωσε την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και την Αντιδήμαρχο Ηρακλείου Στέλλα Αρχοντάκη για την παρουσία της Φιλαρμονικής στην εκδήλωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια