Κρήτη

Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Στις κάλπες για δεύτερη Κυριακή

Από το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου έχουν ανοίξει οι κάλπες στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας και στον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου, προκειμένου να προσέλθουν οι δικηγόροι για την ανάδειξη νέων προέδρων και νέων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων τους

Το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο «διάδοχος» του Άρη Ροζάκη στην προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου: Οι δικηγόροι, στο Ηράκλειο, προσήλθαν ξανά στις κάλπες σήμερα Κυριακή, στο πλαίσιο του β’ γύρου των αρχαιρεσιών του ΔΣΗ, για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία είναι η Κατερίνα Κοσμαδάκη και ο Νίκος Λογοθέτης.

Ο κ. Λογοθέτης συγκέντρωσε στις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου 273 ψήφους, η κ. Κοσμαδάκη 189 και ο κ. Μιχάλης Σφακιανάκης 181. 

Ας σημειωθεί ότι η συμμετοχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου στις αρχαιρεσίες της προηγούμενης Κυριακής για την ανάδειξη των νέων τους εκπροσώπων ήταν αρκετά μεγάλη. Στις κάλπες του ΔΣΗ προσήλθαν 660 δικηγόροι (σε σύνολο εγγεγραμμένων 797): 643 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, 7 άκυρα και 10 λευκά.

Το νέο Δ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου θα απαρτίζεται - εκτός από την κ. Κοσμαδάκη και τον κ. Λογοθέτη - από τους Νίκο Κουβίδη (271 ψήφοι), Νίκο Φλαμουράκη (243), Γιώργο Γερωνυμάκη (241), Εβίτα Καρουζάκη (231), Όλια Φορτσάκη (210), Αγγελική Φωτοπούλου-Κακουλάκη (208), Έφη Μαλλιαράκη (197), Νίκο Καραγιάννη (194), Κυριάκο Τζωρτζάκη (194), Κωνσταντίνο Κουτρουμπή (191), Έφη Σωμαρά (160), Χάρη Λαγουδάκη Χρονάκη (159) και Οδυσσέα Καλομοίρη (150).

Μπορεί στο Ηράκλειο να χρειάζεται δεύτερος γύρος για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, ωστόσο στους υπόλοιπους τρεις Δικηγορικούς Συλλόγους της Κρήτης οι νέοι πρόεδροι εκλέχτηκαν από την πρώτη Κυριακή: Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων εκλέχτηκε ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΔΣΧ Χρήστος Πραματευτάκης, στο Ρέθυμνο το απερχόμενο μέλος του Δ.Σ. Θωμάς Λεχωβίτης, και στο Λασίθι η απερχόμενη αντιπρόεδρος Σοφία Τσαγκαράκη, η οποία επικράτησε του συνυποψήφιού της Μανόλη Καλαϊτζάκη με μόλις 3 ψήφους διαφορά (46-43).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια