Κεγκέρογλου: Μηχανορραφίες από στελέχη άλλων κομμάτων που έχουν σχέση με το Ηράκλειο

Κρήτη
Κεγκέρογλου: Μηχανορραφίες από στελέχη άλλων κομμάτων που έχουν σχέση με το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δηλώνει ο Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην ΚΡΗΤΗ TV αναφορικά με τις εκλογές του κόμματος

«Το πρώτο ζητούμενο είναι η ενισχυμένη συμμετοχή στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής και τα δείγματα δείχνουν μεγάλη συμμετοχή, ως αποτέλεσμα της κινητοποίησης όλων των υποψηφίων αλλά κυρίως του ενδιαφέροντος που υπάρχει για τη Δημοκρατική παράταξη. Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα κρίνει απλά τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ αλλά ποιος θα είναι σε πρώτη φάση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σε δεύτερη φάση αν θα παίξει ρόλο στην κυβέρνηση με ρεύμα πλειοψηφίας τη Δημοκρατική παράταξη ξανά», ανέφερε ο Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου αναφορικά με τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, που θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV με την Κατερίνα Σαλαπάτα.

Όσον αφορά προφίλ των ψηφοφόρων ο Βασίλης Κεγκέρογλου σχολίασε: «Θα είναι ένα σύνολο -δυνητικά- από αναποφάσιστους και δυσαρεστημένους πολίτες . Το πρώτο "κοινό" είναι άνθρωποι οι οποίοι απείχαν τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας ουσιαστικά ως υπεύθυνη της μεγάλης αποχής την δεκαετή κρίση που βιώσαμε» με αποτέλεσμα όπως τόνισε «ένα μεγάλο ποσοστό να μη συμμετέχει στα πολιτικά δρώμενα».

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής ερωτώμενος σχετικά με την επόμενη μέρα και τους άξονες τους οποίους θα κινηθούν ανέφερε: «Η παρακαταθήκη που μας άφησε η Φώφη Γεννηματά είναι ενότητα, αυτόνομη πορεία, πρωταγωνιστικός ρόλος και προοδευτικής ταυτότητα. Αυτές είναι αποφάσεις των συνεδρίων, σε αυτούς τους άξονες θα κινηθούμε».

Για το αν φοβάται αλλοίωση του αποτελέσματος από οργανωμένα μέλη άλλων κομμάτων ο Βουλευτής Ηρακλείου παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα και δήλωσε πως και τοπικά «υπάρχουν κινήσεις που στρέφονται προς κάποιον υποψήφιο για συγκεκριμένους λόγους που έχουν σχέση με το Ηράκλειο».

«Μας δίνουν άνοδο μετά την πραγματική βάση που δημιουργήσαμε στις προηγούμενες εκλογές. Είχε δημιουργηθεί ένας βατήρας για να πάμε μπροστά. Χρειάζεται ένα άλμα για να πάμε μπροστά», υπογράμμισε ο κ. Κεγκέρογλου σχετικά με τις δημοσκοπήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News