Χερρονάσιος Σχολή: Βράβευσαν τους μεταλλιούχους μαθητές του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος taekwondo

Κρήτη
Χερρονάσιος Σχολή: Βράβευσαν τους μεταλλιούχους μαθητές του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος taekwondo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημαντικότητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης έγκειται στο γεγονός τόσο της επιβράβευσης των παιδιών αυτών, όσο και στο ότι αποτελούν παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους

Εκδήλωση για να τιμήσουν τους μεταλλιούχους μαθητές του taekwondo πραγματοποίησε το εκπαιδευτήριο Junior Academy Χερρονασιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος, στο Lyttos Beach στη Χερσόνησο.

Εκεί, παρευρέθηκαν όλοι οι μαθητές του Δημοτικού του εκπαιδευτηρίου και συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν τον περασμένο Οκτώβριο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo στο Ηράκλειο και διακρίθηκαν.

Η σημαντικότητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης έγκειται στο γεγονός τόσο της επιβράβευσης των παιδιών αυτών, όσο και στο ότι αποτελούν παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους. Οι αθλητές μίλησαν στα παιδιά για τους στόχους, για τις θυσίες που κατέβαλαν, για την πορεία προς τη νίκη, που καμιά φορά δεν είναι εύκολη, πάντα όμως αξίζει τον κόπο!

Έτσι, έγιναν παράδειγμα όρος μίμηση και έδειξαν τον δρόμο σε όλα τα παιδιά που βάζουν στόχους, αγωνίζονται, προσπαθούν και με επιμονή αλλά πάνω από όλα με αγάπη, καταφέρνουν να αγγίξουν τα όνειρά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News