Μανόλης Μπριτζολάκης: Ωμή παρέμβαση από πολιτικά γραφεία της ΝΔ στις εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ

Κρήτη
Μανόλης Μπριτζολάκης: Ωμή παρέμβαση από πολιτικά γραφεία της ΝΔ στις εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν τηλέφωνα, παρεμβαίνοντας στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής», καταγγέλει το μέλος της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, Μπριτζολάκης Μανόλης

Το μέλος της ΚΕ του ΚΙΝ.ΑΛ., Μανόλης Μπριτζολάκης, καταγγέλει προσπάθεια παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής από «πολιτικά γραφεία» και με την επισήμανση ότι «Τις προηγούμενες μέρες η ΝΔ αρνήθηκε ότι παρεμβαίνει στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Τώρα που γίνεται ωμή παρέμβαση στις διαδικασίες με ονοματεπώνυμα, τώρα που αποκαλύφθηκε ότι γίνονται εντατικά τηλέφωνα, τι έχουν να πουν οι αρμόδιοι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας τόσο κεντρικά όσο και τοπικά;».

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Μπριτζολάκη:

«Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη τα μέλη και οι φίλα προσκείμενοι του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής ψηφίζουμε για τον νέο πρόεδρο μας. Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανών γεγονότων που δεν αρμόζουν σε ένα πολιτισμένο πολιτικό και κοινωνικό τοπίο. Τις προηγούμενες μέρες η ΝΔ αρνήθηκε με αοριστολογίες ότι παρεμβαίνει στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Τώρα που γίνεται ωμή παρέμβαση στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου του Κινήματος Aλλαγής με ονοματεπώνυμα, τώρα που αποκαλύφθηκε ότι γίνονται εντατικά τηλέφωνα από πολιτικά γραφεία, τι έχουν να πουν οι αρμόδιοι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας τόσο κεντρικά όσο και τοπικά.

Οι διαδικασίες μας είναι δημοκρατικές, αλλά όχι νεοδημοκρατικές γι’ αυτό θα τις περιφρουρήσουμε την Κυριακή με όλα τα δημοκρατικά μέσα και φυσικά με ονοματεπώνυμα.

Μπριτζολάκης Μανόλης

Μέλος ΚΕ Κίνημα Αλλαγής»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News