Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη - Πού θα σημειωθούν

Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη - Πού θα σημειωθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστατος αναμένεται ο καιρός στην Κρήτη αύριο Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου -  Νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο - Χαμηλές θερμοκρασίες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες

Λίγες νεφώσεις, προβλέπονται αύριο Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο αύριο αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, ωστόσο κατά τις μεσημεριανές ώρες αναμένεται να αναπτυχθούν έντονες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, αναμένεται άστατος καιρός καθώς θα επικρατήσει συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις θα επικρατήσουν στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου σε ολόκληρη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ αργά το απόγευμα θα σημειωθεί ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς (νυχτερινές ώρες) έως και 12 βαθμούς Κελσίου (το μεσημέρι).

Άστατος αναμένεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο Ρέθυμνο την Πέμπτη, καθώς θα επικρατήσει έντονη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Έντονες νεφώσεις προβλέπονται και στο Σπήλι Ρεθύμνου σε όλη της διάρκειας της ημέρας την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες αύριο στα Χανιά, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται στα Φαλάσαρνα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.  

Αίθριος αναμένεται ο καιρός και στην ανατολική Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μόνο τις απογευματινές ώρες αναμένεται αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Σητεία, αύριο Πέμπτη, αρχικά, ενώ τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν σύννεφα στον ουρανό. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια έως τους 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με 17 και στο νότιο Αιγαίο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν.

Άνεμοι: Στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Θρακικό τοπικά έως 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά ασθενείς, βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Nεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία στο Ιόνιο και την Ήπειρο, πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6, ενισχυόμενοι βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 0 (μηδέν) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στα νότια.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News