ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη, σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ειδικότερα, ακολουθούν οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη:

Νομός Ηρακλείου

Από τις 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. Στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών από την επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την επιχείρηση Σκουλούδη και στους Αθανάτους στην περιοχή της οικίας Τσαγκαράκη στο δρόμο προς Σταυράκια, και της διακλάδωσης προς τους Αθανάτους.Στις περιοχές των αρδευτικών Μουλακάκη, Μαμαλάκη, Κουμπενάκη, Πηγάκη, Στεφανάκη στην οδό Δροσιάς και σε όλες τις επιχειρήσεις και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 12:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. Στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών στις περιοχές από τη διακλάδωση Αθανάτων μέχρι τη Σταυρακιανή Καμάρα. Στον οικισμό Αθανάτων και το μετόχι Ανωγειανίδων και στις περιοχές των επιχ.Τσατσάση, ελαιουργείο Σταυρακίων, ελαιουρ.Ίανθος, βιοτεχνία Βλατά, σκαπτικά Μηναδάκη, πτηνοτροφείο Λιοκουκουδάκη, αποθήκης Πηρουνάκη, αρδευτικά Καστρινογιάννη, δεξαμενή Σκουλούδη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 3:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. Στις Γούρνες Τεμένους και στις περιοχές μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, Λειβάδα Βουτών, Γιοφυράκια Βουτών, στις περιοχές των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, του βουστασίου Περδικογιάννη του κέντρου Βενιανάκη στη Λειβάδα Βουτών και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Νομός Χανίων

Από τις 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο δήμο Κολυμβαρίου στις περιοχές, Μάλεμε, Ξενοδοχείο Louis, Γήπεδο Μάλεμε, και στρατόπεδο 1η ΜΑΛ, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News