Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο παιδικός αγώνας δρόμου με μήνυμα «ΤΕΛΟΣ στη ΒΙΑ»

Κρήτη
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο παιδικός αγώνας δρόμου με μήνυμα «ΤΕΛΟΣ στη ΒΙΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Νοέμβριου ο αγώνας δρόμου για μικρά παιδία, ηλικίας 6 εως 12 ετών με μήνυμα «ΤΕΛΟΣ στη ΒΙΑ» από τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου»

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Νοέμβριου ο αγώνας δρόμου για μικρά παιδία, ηλικίας 6 εως 12 ετών, με μήνυμα «ΤΕΛΟΣ στη ΒΙΑ». Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε από τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών και Κοριτσιών. Διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το Αθλητικό Σωματείο «Πήγασος» και τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης.

Ο αγώνας δρόμου ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο κέντρο του Ηρακλείου, με εκκίνηση και τερματισμό την Ενετική Λότζια. Τα 300 μικρά παιδιά των τάξεων του δημοτικού έτρεξαν για την διάδοση του μηνύματος «ΤΕΛΟΣ στην ΒΙΑ» , καθώς οι τάξεις Ά, ΄Β και ΄Γ περπάτησαν την διαδρομή με την συνοδεία των γονιών τους, ενώ οι τάξεις ΄Δ, Έ και ΄ΣΤ έτρεξαν με την συνοδεία των εθελοντών μας. Μετά το πέρας του αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και παράλληλα βραβευτήκαν οι νικητές των μεγαλύτερων τάξεων.

Η επιτυχία της πρωτοποριακής αυτής εκδήλωσης οφείλεται κυρίως στο ενθουσιασμό των μικρών παιδιών και των γονιών τους αλλά και στους συνδιοργανωτές, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που αγκάλιασαν αυτήν μας την πρόταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Φορέα μας, ευχαριστούν ολόθερμα τους συνδιοργανωτές, συνεργάτες, χορηγούς, γονείς και εθελοντές που συνέβαλαν αποτελεσματικά για την άψογη διεξαγωγή αυτού του δρομικού αγώνα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα των ΜΕΓΑ χορηγό μας ‘’Εταιρία Χαλκιαδάκης Α.Ε’’, επίσης την Διαφημιστική Εταιρία «MKS Μεταξαράκη», το Νερό «Ρούβας», την Εταιρία «Candia Nuts», το Αρτοποιείο «Veneris», τα Καθαριστήρια

«Clean Up», τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (Σ.Υ.Φ.Α.Κ), την εταιρία Ασφάλειας «Scorpion Security-Χατζινικολάκης» τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Radio family 89,5», και το Αρτοποιείο «La maison du pain» για τις ευγενικές χορηγίες τους σε είδη και

υπηρεσίες για την πραγματοποίηση του αγώνα. Οφείλουμε πολλές ευχαριστίες σε όλα τα ΜΜΕ του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου και ιδιαίτερα στους χορηγούς επικοινωνίας Όμιλος ΚρήτηTV, Όμιλος CRETA, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Radio family 89,5» και ακόμη περισσότερο στις εφημερίδες «Νέα Κρήτη» και «Πατρίς» για την πολυετή στήριξη τους σε κάθε μας εγχείρημα.

Ακόμη ευχαριστούμε την Τροχαία Ηρακλείου, την Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου, το διαγνωστικό Κέντρο «Ηρόδοτος», την ιδιωτική κλινική «Ιnterclinic», την ομάδα κρουστών «Batala Creta», τις εθελοντικές ομάδες «Άταχτοι», «Φίλιος ΖΕΥΣ» , «Ερυθρός Σταυρός» και τον εκφωνητή του αγώνα Βαγγέλη Στούπη για την υλοποίηση του Κυριακάτικου αγώνα δρόμου. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχουν Φορείς, Ομάδες και συμπολίτες μας οι οποίοι μέσα από το πνεύμα του Εθελοντισμού ενώνονται και στέκονται δίπλα μας ως ενεργοί υποστηρικτές του σκοπού που υπηρετούμε εδώ και 20 χρόνια, διαδίδοντας το μήνυμα «Στην Βία…Η Σιωπή ΔΕΝ είναι Χρυσός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News