Ηράκλειο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Νίκο Γρύλο

Κρήτη
Ηράκλειο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Νίκο Γρύλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, θα τελεστεί η κηδεία του Νίκου Γρύλου

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία και ανάπτυξη αυτού που σήμερα λέμε «τουριστική βιομηχανία της Κρήτης», ο Νικόλαος Γρύλος, ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο.

Ο Νικόλαος Γρύλος γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1945. Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Γρύλου και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Διαβάστε ακόμη 

⇒ Απεβίωσε ο Κρητικός επιχειρηματίας Νικόλαος Γρύλος

Με το πρακτορείο “Ilios Travel”, που ίδρυσε το 1970, αποτέλεσε έναν από τους πρωτεργάτες της τουριστικής ανάπτυξης της Κρήτης, καθώς πρωταγωνίστησε στην οργανωμένη μετακίνηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην Κρήτη από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 έως σήμερα.

Ήταν η εποχή που οι πρωτοπόροι του κρητικού τουρισμού έθεταν τις βάσεις της «βαριάς βιομηχανίας» του νησιού και ο Νικόλαος Γρύλος ήταν εκείνος που πρωτοστάτησε σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια.

Με την πολυετή επιχειρηματική δράση και το επαγγελματικό ήθος του, ο Νικόλαος Γρύλος κέρδισε την εκτίμηση και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας, που στο πρόσωπό του έβλεπε έναν άνθρωπο με μεγάλη συνεισφορά στην τοπική οικονομία και στον ελληνικό τουρισμό συνολικά.

Με την επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη επαγγελματική πορεία του, ο Νικόλαος Γρύλος έθεσε τις βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη και μετεξέλιξη του Ομίλου επιχειρήσεων IOGR, την οποία συνεχίζουν σήμερα οι γιοι του Γιάννης και Ανδρέας, με τις ίδιες πάντα αξίες που τους μετέδωσε.

Η κηδεία του Νικόλαου Γρύλου θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου στις 12 το μεσημέρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News