Κρήτη

Black Friday: Ατέλειωτες ουρές από το πρωί στα καταστήματα για συμφέρουσες αγορές σε Ηράκλειο και Χανιά

Κινητά, τάμπλετ, νεανικά ρούχα, ηλεκτρικά είδη και είδη σπιτιού είχαν την τιμητική τους με το κλίμα στην αγορά να είναι γιορτινό

Γιορτινό είναι το κλίμα στην αγορά και στο νησί μας λόγω της πολυαναμενόμενης Black Friday, η οποία έδωσε την ευκαιρία για συμφέρουσες αγορές.  

Κινητά, τάμπλετ, νεανικά ρούχα, ηλεκτρικά είδη, είδη σπιτιού και όχι μόνο, πήραν φωτιά. 

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες στη Λ. Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο, όπου αρκετοί καταναλωτές ρίχτηκαν στο κυνήγι της Μαύρης Παρασκευής προκειμένου να επωφεληθούν των μεγάλων προσφορών. 

Στις 10 το πρωί, καταστήματα ανέβασαν ρολά και με την είσοδο να γίνεται με την επίδειξη των πιστοποιητικών. 

Ουρές σχηματίστηκαν σε συγκεκριμένα καταστήματα, εικόνες όμως που δεν αποτυπώνουν τους τζίρους των προηγούμενων ετών. 

Η προτίμηση των καταναλωτών στράφηκε στα καταστήματα ηλεκτρικών και καλλυντικών ειδών στα Χανιά, ενώ αυτό που παρατήρησαν οι έμποροι, είναι ότι οι καταναλωτές, πριν σπεύσουν στα καταστήματα, είχαν ήδη κάνει διαδικτυακή έρευνα. 

Πάντως τα μέτρα της Πανδημίας επηρέασαν κατά κάποιον τρόπο την BLACK FRIDAY σε Ηράκλειο και Χανιά, καθώς η πλειοψηφία των καταστημάτων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν αντίκρισαν την αναμενόμενη αύξηση στα έσοδα τους. 

Επίσης όπως λένε καταστηματάρχες, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, οι ουρές ήταν φέτος περιορισμένες, ενώ αρκετοί μαθητές έκαναν κοπάνα από το σχολείο τους. 

Έμποροι εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια