Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ στην αγορά του Ηρακλείου - Σε ποιες περιοχές «έβρεξε» πρόστιμα (vid)

Κρήτη
Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ στην αγορά του Ηρακλείου - Σε ποιες περιοχές «έβρεξε» πρόστιμα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την ΑΑΔΕ σε με την συνδρομή των ανδρών της ΕΛΑΣ, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, σε καταστήματα, στο κέντρο του Ηρακλείου

 

  • Καρέ - καρέ η εξόρμηση κλιμακίου της ΑΑΔΕ από την Αθήνα στην Κρήτη
  • Φύλλο και φτερό έκαναν υπάλληλοι της ΑΑΔΕ καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου
  • Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για τα μέτρα της πανδημίας στο νησί

Πόρτα-πόρτα, κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, «σάρωσαν» καταστήματα εστίασης στο κέντρο του Ηρακλείου, την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, με τη συνδρομή ανδρών της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας, οι έλεγχοι στην πόλη του Ηρακλείου, από την πλατεία Αγίας Αικατερίνης και επεκτάθηκαν σε καφετέριες και εστιατόρια στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, ο έλεγχος των πελατών και των πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε στην λεωφόρο Ικάρου, χωρίς να διαπιστωθούν παραβάσεις.

Όπως εξήγησε εργαζόμενος ενός εκ των καταστημάτων που ελέγχθηκαν, τα μέτρα τηρούνται αναγκαστικά για την αποφυγή προστίμων. Οι έλεγχοι αφορούν τόσο στα πιστοποιητικά των πελατών, που εισέρχονται στα καταστήματα, όσο και των εργαζομένων.

Σημειώνεται, ότι την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, στην περιοχή των Μοιρών «έβρεξε» πρόστιμα σε δύο καταστήματα, όπου εντοπίστηκαν ανεμβολίαστοι πελάτες. Επιβλήθηκε λουκέτο δεκαπέντε ημερών και από 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κάθε καταστηματάρχη.

(Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ) 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News