Ηράκλειο: Καρέ-καρέ η στιγμή της ληστείας σε μίνι μάρκετ (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Καρέ-καρέ η στιγμή της ληστείας σε μίνι μάρκετ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουκουλοφόροι ληστές «χτύπησαν» τα ξημερώματα στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων – Απείλησαν με μαχαίρι 18χρονο υπάλληλο

Νέα ληστεία σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου, όταν εισέβαλαν τρεις κουκουλοφόροι και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασαν από το κατάστημα το ποσό των 500 ευρώ, καπνικά προϊόντα, ενώ παράλληλα λήστεψαν και τον 18χρονο υπάλληλο. 

Ειδικότερα, ένας εφιάλτης εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια ενός 18χρονου υπαλλήλου μίνι μάρκετ, ο οποίος έμεινε λίγα λεπτά στα χέρια αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εισέβαλλαν στο κατάστημα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το οπτικό υλικό που έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσω Facebook.

Οι νεαροί δράστες, έχοντας κολλημένα τα πρόσωπά τους με ιατρικές μάσκες και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες μπήκαν στο μίνι μάρκετ, το οποίο βρίσκεται στην 62 Μαρτύρων αιφνιδιάζοντας τον υπάλληλο, ο οποίος ήταν σκυμμένος και γέμιζε τα ράφια.

Κρατώντας μαχαίρια οι δύο από τους δράστες, τον στρίμωξαν αρχικά σε μία γωνία και του φώναξαν να μην κινηθεί, ενώ ο τρίτος, πήδηξε την ίδια στιγμή πάνω από τον πάγκο για να φτάσει μέχρι το ταμείο και να αρχίσει να παίρνει τα χρήματα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, τον έσυραν γονατιστό σε έναν εσωτερικό διάδρομο, συνεχίζοντας την ληστρική επιδρομή στα ράφια του καταστήματος, αρπάζοντας κούτες με τσιγάρα, ανοίγοντας συρτάρια και ντουλάπια.

Ο ένας από τους δύο ληστές που κρατούσαν μαχαίρι, εικονίζεται στο οπτικό υλικό να ψάχνει τα ρούχα του υπαλλήλου, ο οποίος παρέμενε γονατισμένος στον διάδρομο, όλη τη διάρκεια της ληστείας. Πήρε από τις τσέπες το κινητό του και ακόμη 70 ευρώ, ενώ πριν αποχωρήσουν, τον χτύπησαν και στο κεφάλι.

Το συνολικό σκηνικό της ληστείας διαρκεί περίπου τρία λεπτά ενώ η λεία τους ξεπερνά σε αξία τα 500 ευρώ, τα οποία απέσπασαν από το ταμείο, ενώ πήραν και διάφορα καπνικά προϊόντα, καθώς και τα υπάρχοντα του υπαλλήλου.

Η Ασφάλεια και η Σήμανση έχουν «σαρώσει» το κατάστημα αναζητώντας αποτυπώματα, ενώ ήδη έχουν στα χέρια τους βίντεο, που δείχνει τους ληστές να φτάνει με μηχανάκι στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News