Κρήτη

Ιεράπετρα: Έσωσε νεοσσό από βέβαιο θάνατο - Πλέον «αρνείται» να φύγει από το σπίτι (βίντεο)

Το περιστέρι «αρνείται» να φύγει πλέον από το σπίτι της γυναίκας που το φρόντισε, καθώς νιώθει ασφάλεια και έχει λάβει πολλή αγάπη

Ένα ετοιμοθάνατο περιστέρι κι ένα νεοσσό σώθηκαν από βέβαιο θάνατο. Η Όλγα Γεωργουλοπούλου από την Ιεράπετρα, σε συνέντευξή της στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», αναφέρει ότι το περιστέρι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, χτυπημένο στο κεφάλι, στα φτερά και στην κοιλιά. Το μετέφερε στον κτηνίατρο προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την ανάρρωση του.

Το περιστέρι «αρνείται» να φύγει πλέον από το σπίτι και από κοντά της εδώ και δύο μήνες, καθώς νιώθει ασφάλεια και έχει λάβει πολλή αγάπη. Η κ. Γεωργουλοπούλου αναφέρθηκε και στο περιστατικό διάσωσης νεοσσού που έπεσε από τη φωλιά του από ύψος περίπου πέντε μέτρων πάνω από ένα φοίνικα.

Η ίδια, καθώς δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει στον φοίνικα, ειδοποίησε την πυροσβεστική που έφτασε αμέσως στο σημείο και τοποθέτησε το πουλί ξανά στη φωλιά του.. Το μήνυμα που θέλει να περάσει η κ. Γεωργουλοπούλου είναι ότι οφείλουμε να σεβόμαστε και να αγαπάμε όλα τα έμβια όντα που υπάρχουν στο περιβάλλον που ζούμε… Μέσα από την εκπομπή επίσης, η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τους συμπολίτες της στην Ιεράπετρα, για την αλληλεγγύη και τη βοήθεια που προσφέρουν όταν και όπου χρειαστεί.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια