Κρήτη: Ο Γιάνης Βαρουφάκης επισκέφθηκε το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι

Κρήτη
Κρήτη: Ο Γιάνης Βαρουφάκης επισκέφθηκε το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη σημερινή επίσκεψη στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι και την απογευματινή του ομιλία στον κινηματογράφο «Βιντσέντζο Κορνάρο», ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί αύριο, στα Χανιά για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου

Ομιλία θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, στο Ηράκλειο, στον κινηματογράφο «Βιτσέντζος Κορνάρος» (Μαλικούτη 18), στις 6:30μ.μ. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, ενόψει του β’ μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου της παράταξης, με έμφαση στους τομείς «Στρατηγική- Όραμα- Καταστατικό».

Όπως αναφέρεται, ο προσυνεδριακός διάλογος αφορά «την ανάγκη για ριζοσπαστικοποίηση σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων, όπως το Περιβάλλον, η Τεχνολογία, ο Νέος Συνδικαλισμός, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Νόμισμα, με σκοπό την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας».

Νωρίτερα, στις 11 π.μ., ο Γιάνης Βαρουφάκης επισκέφθηκε το Αρκαλοχώρι, όπου είχε συνάντηση με τη δημοτική Αρχή και συλλογικότητες.

Μετά τη σημερινή επίσκεψη στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι το πρωί και το απόγευμα την ομιλία στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου για το ΜέΡΑ25 στον κινηματογράφο «Βιντσέντζο Κορνάρο», ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στα Χανιά για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου.

Συγκεκριμένα, η παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Το Άλλο Τώρα» θα γίνει στο καφέ «Κήπος» των Χανίων, στις 8:00 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News