Κορωνοϊός: Ένας θάνατος και 99 οι ασθενείς στα νοσοκομεία της Κρήτης

Κρήτη
Κορωνοϊός: Ένας θάνατος και 99 οι ασθενείς στα νοσοκομεία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας συνάνθρωπός μας κατέληξε τις τελευταίες 24 ώρες σε νοσοκομείο της Κρήτης από κορωνοϊό

Σταθερές παραμένουν σήμερα Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, οι νοσηλείες κορωνοϊού στα Νοσοκομεία της Κρήτης, με τους ασθενείς να φτάνουν τους 99 σε απλές κλίνες και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ ένας συνάνθρωπός μας κατέληξε, που σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ήταν εμβολιασμένος. Πρόκειται για έναν 87χρονο άνδρα με υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Χανίων. 

Ειδικότερα, στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονται σήμερα Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 86 ασθενείς από 87, που ήταν χθες, Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου (σε απλές κλίνες Covid) και 13 νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από 14, που νοσηλεύονταν χθες Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης 49 ασθενείς είναι ανεμβολίαστοι (57%) και 37 ασθενείς είναι εμβολιασμένοι.

Πιο αναλυτικά, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται 9 ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Μονάδα Αντιμετώπισης κορωνοϊού 5 ασθενείς. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, νοσηλεύονται 12 ασθενείς σε απλές κλίνες και 3 ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος», νοσηλεύονται 16 ασθενείς στην κλινική Covid 1 και 9 στην κλινική Covid 2. Επίσης στο Νοσοκομείο χανίων νοσηλεύονται και δύο βρέφη, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, θετικές στον κορωνοϊό είναι και οι μητέρες των δύο βρεφών, ενώ στην ΜΕΘ Covid νοσηλεύονται 3 ασθενείς. 

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται 16 ασθενείς στην κλινική Covid.

Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται ένας ασθενής στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και εννέα την κλινική Covid, ενώ στην Σητεία νοσηλεύεται ένας ασθενείς στην κλινική Covid. Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας νοσηλεύονται 4 ασθενείς στην κλινική Covid και τέλος στο Νοσοκομείο Νεάπολης 5 ασθενείς στην κλινική Covid.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News