ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο διακοπές ρεύματος

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο διακοπές ρεύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου στην Κρήτη

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, σε περιοχές του δήμου Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ειδικότερα, ακολουθούν οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη:

Από τις 7:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου στις περιοχές στην οδό Μονοφατσίου και στην οδό Βικέλα από την οδό Μ. Μουσούρου μέχρι την οδό Μονοφατσίου, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου στις περιοχές στον Κατσαμπά στην περιοχή 13ου Δημ. Σχολείου, της εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου του s.m.Σκλαβενίτη και της Εθνικής τράπεζας και στις οδούς Αγησιλάου από Σακλαμπάνη μέχρι Οδυσσέως, Βίτσι από Θουκιδίδου μέχρι Χρ. Τσούντα, Κανάρι από Δημοκρίτου μέχρι Οδυσσέως, Λ. Ικάρου από Θουκιδίδου μέχρι Σεφέρη, Στ. Καζαντζίδη από την οδό Κωνσταντινίδη μέχρι τη λεωφ. Ικάρου. Στις οδούς Π. Μελά, Αγ. Φανουρίου, Ήρας, Ξενοφώντος, Βέντρις, Δημοκρίτου, Θουκιδίδου, Νίδας. Στην Αλικαρνασσό στη Λ. Ικάρου από την οδό Σεφέρη μέχρι την οδό Ηροδότου, Μαυσώλου από τη Λ. Ικάρου μέχρι την οδό Αγ. Τρύφωνος, Αρτεμησίου και Ηροδότου από τη Λ. Ικάρου έως την οδό Μούγλων, Αρκονήσου από την οδό Ηροδότου έως την οδό Μαυσώλου, λόγω κατασκευών.

Από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. Στο δήμο Ηρακλείου στις οδούς Μιχ. Αρχαγγέλου από Θερίσσου μέχρι Πυράνθου, Αρκάδων από Θερίσσου μέχρι Ρηζινίας. Επίσης στις οδούς Σύρου, Σεφέρη, Πτολεμαίου, Δικτύνης και Διατονίου, λόγω κατασκευών.

Από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου στις περιοχές του Μασταμπά στις οδούς Γ. Γεννηματά από την οδό Αντ. Γρηγοράκη έως την οδό Στεργιογιάννη, Θεοδ. Διακόνου, Αντ. Γρηγοράκη και Ψυχάρη από την οδό Γ. Γεννηματά έως την οδό Μ. Μερκούρη. Επίσης στην οδό Μ. Μερκούρη από την οδό Στεργιογιάννη έως την οδό Θεοδ. Διακόνου, λόγω κατασκευών.

Από τις 7:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. Στο δήμο Ηρακλείου στο κέντρο του Ηρακλείου, στις οδούς 1821 από την οδό Δικαιοσύνης μέχρι την οδό Καρτερού και στις οδό Καρτερού από την οδό Θησέως μέχρι την οδό Κατεχάκη, Δικαιοσύνης από την οδό Έβανς μέχρι την οδό Αργυράκη, Μονής Αργυράκη από την οδό 1821 μέχρι την οδό 1821 και στην οδό Κόσμων.

 (φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News