Σήμερα η παρουσίαση του ημερολογίου «Διαχρονικό Ημερολόγιο Έρως Αντέρως, 366 ερωτήσεις» της Μαρίας Αλατζόγλου

Κρήτη
Σήμερα η παρουσίαση του ημερολογίου «Διαχρονικό Ημερολόγιο Έρως Αντέρως, 366 ερωτήσεις» της Μαρίας Αλατζόγλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσίαση θα γίνει στο Marina café στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου - Πρόκειται για το πρώτο ημερολόγιο που εκδόθηκε το 2019 και μέχρι σήμερα έχουν γίνει τέσσερις επανεκδόσεις

Σήμερα Παρασκευή  19 Νοεμβρίου 2021 στις 8μμ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ημερολογίου με τίτλο: «Διαχρονικό Ημερολόγιο Έρως  Αντέρως, 366 ερωτήσεις» της Μαρίας Αλατζόγλου.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Marina café  στο Ενετικό  Λιμάνι Ηρακλείου. 

Στην εκδήλωση θα μιλήσoυν οι: Αριστέα Πλεύρη,  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Εθελοντισμού και Μνημείων, Λένα Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιώργος Νικολακάκης, αφ. Αν. Καθηγητής  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα λάβει χώρα βιωματική δράση απο την Μαρία Αλατζόγλου. 

Όπως αναφέρεται στο εισαγωγικό σημείωμα του  ημερολογίου, ο Έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη, η βασική αρχή, όχι μόνο απέναντι σε ένα πρόσωπο αλλά για την ίδια τη ζωή. Ο Αντέρωτας  άλλοτε στέκεται αμοιβαία, άλλοτε αντιστέκεται και άλλοτε μπορεί  να μάχεται τον Έρωτα.  Ο διάλογος μεταξύ τους είναι η βασική αρχή για τη συνοχή και τη συνέχεια  των συντροφικών σχέσεων. 

Με πυξίδα  το «Διαχρονικό Ημερολόγιο ‘Ερως Αντέρως»  ξεκινάει ένα ταξίδι χαρτογράφησης της ερωτικής  πορείας.  Περιέχει 366 ερωτήσεις, μία για κάθε μέρα, οι οποίες μπορούν να απαντηθούν σε δύο διαφορετικές χρονιές.

Οι ερωτήσεις  λειτουργούν ως ένα καθημερινό αναστοχαστικό ταξίδι της ερωτικής  ζωής.           

Να σημειωθεί πως η Μαρία Αλατζόγλου, είναι ψυχολόγος και δημιουργός της σειράς «Διαχρονικά Ημερολόγια, 366 Ερωτήσεις». Το  «Διαχρονικό Ημερολόγιο Προσωπικής ανάπτυξης» είναι το πρώτο  ημερολόγιο που εκδόθηκε  το 2019 και μέχρι σήμερα  έχουν γίνει 4 επανεκδόσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News