Τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα: Το τελευταίο αντίο σήμερα στον 50χρονο και 16χρονο

Κρήτη
Τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα: Το τελευταίο αντίο σήμερα στον 50χρονο και 16χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στους αδικοχαμένους άνδρες, που έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις, στην προσπάθειά τους να καθαρίσουν δεξαμενή μούστου

Θρηνεί η τοπική κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου μετά τον άδικο χαμό του 50χρονου Μαρίνου και του 16χρονου Χρήστου.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος θείος με τον ανήλικο ανιψιό του, στην προσπάθειά τους να καθαρίσουν δεξαμενή μούστου έχασαν τις αισθήσεις τους και πνίγηκαν από τις αναθυμιάσεις, μέσα στην δεξαμενή, η οποία είναι εντός της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας.

Οι δυο άντρες εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στην δεξαμενή του μούστου από περίοικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα ειδοποιήθηκε το κέντρο Υγείας και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 50χρονο άνδρα. Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν με ιδιωτικό όχημα το 16χρονο αγόρι από το σημείο στο Κέντρο Υγείας.

Σημειώνεται πως γιατροί και νοσηλευτές, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στους αδικοχαμένους άνδρες, στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News