Κρήτη: Λύση με τις «κομμένες» επιδοτήσεις των αγροτών, υπόσχεται ο Λιβανός

Κρήτη
Κρήτη: Λύση με τις «κομμένες» επιδοτήσεις των αγροτών, υπόσχεται ο Λιβανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη δέσμευση αυτή επιστρέφουν από την Αθήνα οι αγροτοσυνδικαλιστές της Κρήτης, μετά την εσπευσμένη συνάντηση που είχαν στη Βουλή με τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό και τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρη Μελά

Στα βιβλιάρια των παραγωγών της Κρήτης θα επιστραφούν οι κομμένες επιδοτήσεις, αλλά μέσα από ένα νοικοκύρεμα που θα δικαιώνει όσους πράγματι είχαν αδικηθεί. Με τη δέσμευση αυτή επιστρέφουν από την Αθήνα οι αγροτοσυνδικαλιστές της Κρήτης, μετά την εσπευσμένη συνάντηση που είχαν στη Βουλή με τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό και τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρη Μελά. Μαζί τους ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με τους κυβερνητικούς βουλευτές από την Κρήτη Μάξιμο Σενετάκη του Ηρακλείου και Γιάννη Κεφαλογιάννη του Ρεθύμνου.

Η Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή των αγροτοκτηνοτρόφων, θα ενημερώσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους στην κατάληψη του ΟΠΕΚΕΠΕ σε Ηράκλειο και Χανιά, για τα αποτελέσματα της συνάντησης. Και οι καταλήψεις θα συνεχιστούν και σήμερα. Θα συνεδριάσει εκ νέου όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο για να αποφασίσει τις περαιτέρω κινήσεις της. Προς το παρόν, δεν γίνεται καμία κρίση για τα αποτελέσματα της αποψινής συνάντησης, αφού θα πρέπει πρώτα να γίνει προσεκτικά ο απολογισμός αυτών.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης μας τα μετέφερε το μέλος της Συντονιστικής και πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μυλοποτάμου, Γρύλλος Παπαδάκης. Στη συνάντηση, συγκεκριμένα, έλαβαν μέρος. Από τη Συντονιστική Επιτροπή ο πρόεδρος αυτής και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Φαιστού Μανόλης Ορφανουδάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ Μύρων Χιλετζάκης, ο πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοκαλλιεργητών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης και ο Γρύλλος Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News