Αρκαλοχώρι: Συγκίνησε τραγουδώντας Kαζαντζίδη από τους οικίσκους (βίντεο)

Κρήτη
Αρκαλοχώρι: Συγκίνησε τραγουδώντας Kαζαντζίδη από τους οικίσκους (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κύριος Βασίλης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», σε απευθείας μετάδοση τραγούδησε, Στέλιο Καζαντζίδη, συγκινώντας τους τηλεθεατές

Συγκλονιστικός ο κύριος Βασίλης που μετά το σεισμό μαζί με την σύζυγο του Ιωάννα ζουν σε ένα οικίσκο, έχοντας προηγηθεί η παραμονή τους για αρκετές ημέρες σε σκηνή.

Ο κύριος Βασίλης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», σε απευθείας μετάδοση τραγούδησε, Στέλιο Καζαντζίδη, συγκινώντας τους τηλεθεατές, ενώ η σύζυγός του Ιωάννα, περιέγραψε την καθημερινότητα τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, η ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε στον οικίσκο της οικογένειας Δολαψάκη, με τα μέλη της να περιγράφουν τη ζωή στους οικίσκους, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους. Στον ίδιο οικίσκο βρέθηκε και η κυρία Εύα που έθεσε το θέμα τις έλλειψης οικοσκευής, όπως ψυγείο, αλλά και το καίριο ζήτημα της τηλεκπαίδευσης που υφίστανται μέχρι σήμερα οι μαθητές του ΕΠΑΛ στο Αρκαλοχωρι.

Παράλληλα ο πατέρας της οικογένειας Δολαψάκη δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν το χειμώνα στον οικισμό των οικίσκων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News