Κρήτη

Αρκαλοχώρι: Συγκίνησε τραγουδώντας Kαζαντζίδη από τους οικίσκους (βίντεο)

Ο κύριος Βασίλης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», σε απευθείας μετάδοση τραγούδησε, Στέλιο Καζαντζίδη, συγκινώντας τους τηλεθεατές

Συγκλονιστικός ο κύριος Βασίλης που μετά το σεισμό μαζί με την σύζυγο του Ιωάννα ζουν σε ένα οικίσκο, έχοντας προηγηθεί η παραμονή τους για αρκετές ημέρες σε σκηνή.

Ο κύριος Βασίλης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», σε απευθείας μετάδοση τραγούδησε, Στέλιο Καζαντζίδη, συγκινώντας τους τηλεθεατές, ενώ η σύζυγός του Ιωάννα, περιέγραψε την καθημερινότητα τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, η ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε στον οικίσκο της οικογένειας Δολαψάκη, με τα μέλη της να περιγράφουν τη ζωή στους οικίσκους, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους. Στον ίδιο οικίσκο βρέθηκε και η κυρία Εύα που έθεσε το θέμα τις έλλειψης οικοσκευής, όπως ψυγείο, αλλά και το καίριο ζήτημα της τηλεκπαίδευσης που υφίστανται μέχρι σήμερα οι μαθητές του ΕΠΑΛ στο Αρκαλοχωρι.

Παράλληλα ο πατέρας της οικογένειας Δολαψάκη δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν το χειμώνα στον οικισμό των οικίσκων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια