ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος, σήμερα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, στην Κρήτη

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, σε περιοχές των δήμων Ηρακλείου και Λασιθίου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. Στο Σκαλάνι στις περιοχές στην έξοδο προς το χωριό Μυρτιά, προς Καρτερό και Πρασά, στην περιοχή του νεκροταφείου Σκαλανίου, του βουστάσιου Πεδιώτη, του οινοπ. Μπουτάρη, της διαλάδωσης προς Αιτάνια, στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού και του διυλιστηρίου ΔΕΥΑΗ, των πηγών Μηλιαρά και των αρδευτικών Σταυρουλάκη, Λουλακάκη και Τζιράκη, λόγω κατασκευών.

Από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. Στον Αγ.Ιωάννη, στην περιοχή του 47ου Δ.Σ.Ηρακλείου και του Φούρνου Νύκταρη, στην οδό Κρασαδάκη από την οδό Σταυρινίδη μέχρι την οδό Μούση. Επίσης, στην οδό Δαμιανάκη, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. στο Δήμο Χερσονήσου, στα χωριά Άνω και Κάτω Κερά και στις περιοχές της βίλας Μεταξά και του εργοταξίου Πετράκη, για λόγους κατασκευών.

Από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. στις Κάτω Γούβες στην περιοχή του ξενοδοχείου Αφροδίτη, και των ξενοδοχείων Μαρίνα και Κάλλια. Στην περιοχή όπισθεν του ξενοδοχείου Αφροδίτη και στην περιοχή ανάμεσα του ξενοδοχείου Αφροοδίτη και του ξενοδοχείου Λαύρης, λόγω κατασκευών.

Από την 1:00 μ.μ. έως τις 4:00 μ.μ. στο δρόμο από Παλαιόκαστρο προς Ροδιά, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Πουλιδάκη Ι, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. Στην Ιεράπετρα, στη περιοχή Κούτσουρας από τα φανάρια έως τον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου, λόγω συντήρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News