ΣΕΜΑ Α.Ε.: Τεχνικό σεμινάριο στην ηλεκτροκίνηση και την υψηλή τάση υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Κρήτη
ΣΕΜΑ Α.Ε.: Τεχνικό σεμινάριο στην ηλεκτροκίνηση και την υψηλή τάση υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριήμερο τεχνικό σεμινάριο στην Ηλεκτροκίνηση και την υψηλή τάση υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ο Συνεταιρισμός Μηχανικών Αυτοκινήτων Ηρακλείου – ΣΕΜΑ AE σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ διοργανώνουν 3ήμερο τεχνικό σεμινάριο με θέμα την ηλεκτροκίνηση αυτοκινήτων με Φυσική Παρουσία στις 15 Νοεμβρίου στην Ιεράπετρα και 16 και 17 Νοεμβρίου 2021 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το τεχνικό σεμινάριο στην Ιεράπετρα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ASTRON, ενώ στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ibis styles, Κορωναίου 26  & Αγ. Τίτου - Ηράκλειο.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι από: 17.00 π.μ. έως  22.30 μμ. Το σεμινάριο αυτό αποτελεί το πρώτο μιας σειράς σεμιναρίων που θα πραγματοποιήσει ο ΣΕΜΑ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τα συνεργεία αυτοκινήτων συνεργάτες του.

Η σειρά αυτή σεμιναρίων θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες οδηγώντας με τις γνώσεις και δεξιότητες που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες στην επερχόμενη  Πιστοποίηση του τεχνίτη Ηλεκτροκίνησης αυτοκινήτων.

Ο ΣΕΜΑ πάντα πρωτοπόρος (όπως δήλωσε ο Γ. Διευθυντής του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ), έχει αναλάβει μια μοναδική σε όλη την Ελλάδα πρωτοβουλία με τη ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση που θα παρέχει στους συνεργάτες του για να εκπαιδευτούν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας τεχνολογίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η αμοιβαία στήριξη όπως δήλωσε είναι αναγκαία για την βιωσιμότητα αυτών των επισκευαστών απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News