Ανατροπή στην υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο του

Κρήτη
Ανατροπή στην υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στην υπόθεση του επί σειρά ετών βουλευτή Χανίων και πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη, καθώς η δικογραφία για τον θάνατό του δεν μπαίνει στο Αρχείο

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, η έρευνα δεν αρχειοθετείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Εισαγγελία Εφετών Χαλκίδας έκανε δεκτή την προσφυγή της οικογένειας του εκλιπόντος και η δικογραφία επιστρέφει για την άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία και στην συνέχεια για την παραπομπή της έρευνα σε ανακριτή.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, καθώς η οικογένειά του, κάνει λόγο για ανθρωποκτονία του επί σειρά ετών βουλευτή Χανίων, από την πρώτη στιγμή και όχι για ατύχημα.

Μάλιστα, η Μίνα Βαλυράκη είχε χαρακτηρίσει «όνειδος και προσβολή» για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς την ενδεχόμενη αρχειοθέτηση της υπόθεσης. Όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει «δικαιούμαι λοιπόν να θεωρώ την εξέλιξη αυτή βαθιά προσβολή όχι μόνο στο πρόσωπο του αγωνιστή της δημοκρατίας Σήφη Βαλυράκη και της οικογένειάς μας».

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News