Σ.Βαρδάκης: «Η αναλγησία και η ανικανότητα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχουν προηγούμενο»

Κρήτη
Σ.Βαρδάκης: «Η αναλγησία και η ανικανότητα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχουν προηγούμενο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Κρήτης παρευρέθηκε στη σύσκεψη της ΕΑΣΗ, η οποία πραγματοποιήθηκε με θέμα την πορεία των κινητοποιήσεων

«Η αδικαιολόγητη οριζόντια περικοπή των επιδοτήσεων και το κύμα ανατιμήσεων σε ενέργεια, γεωργικά εφόδια, ζωοτροφές, κ.λπ., σηματοδοτούν λουκέτα στις γεωργικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (Ε.Α.Σ.Η.), ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης.

Θέμα της σύσκεψης ήταν πορεία των κινητοποιήσεων μετά την αδιάλλακτη, όπως τονίστηκε, στάση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Βαρδάκης, παρευρέθηκε στη σύσκεψη επισημαίνοντας πως «στο εκρηκτικό μείγμα που έχει δημιουργηθεί, έρχονται να προστεθούν οι δεσμεύσεις για διόρθωση των Δασικών Χαρτών που έχουν μείνει υποσχέσεις, και ο αποκλεισμός περιοχών Natura από τις επιλέξιμες περιοχές "στο και πέντε».

Η κυβέρνηση απαξιώνει τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα και τους οδηγεί στην εξαθλίωση. Ήμασταν και παραμένουμε δίπλα στους αγρότες και στον δίκαιο αγώνα που δίνουν για την επιβίωσή τους».            

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News