Χανιά: Στα εγκαίνια των νέων γραφείων ο Δημήτρης Κουτσούμπας (εικόνες)

Κρήτη
Χανιά: Στα εγκαίνια των νέων γραφείων ο Δημήτρης Κουτσούμπας (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Κουτσούμπας παρευρίσκεται στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Χανίων

Στα Χανιά με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τομεακής Επιτροπής Χανίων ΚΚΕ βρίσκεται σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας παρευρίσκεται στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τομεακής Επιτροπής Χανίων (λεωφόρος Κων/νου Καραμανλή 8) και στις 9 το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση-συνεστίαση που διοργανώνει η Τ.Ε. Χανίων στο κέντρο «Αλκυών», στο Μάλεμε.

Αύριο Κυριακή 14 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει στην αγορά του Αρκαλοχωρίου. Στις 12:30 θα συναντηθεί με φορείς των πληγεισών από τον σεισμό περιοχών στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου.

«Οφείλουμε να κοιτάξουμε κατάματα και να αναμετρηθούμε με τις δυσκολίες που γέννα η υποχώρηση του κομμουνισμού διεθνώς», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας απόψε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά, που αποτελούν δωρεά της Μαρίας Πισσαδάκη, κόρης του στελέχους του ΚΚΕ Μανόλη Πισσαδάκη.

Ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε την πεποίθηση του ότι τα νέα γραφεία θα αποτελέσουν ορμητήριο δράσης για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού.

«Ειδικά στα Χανιά που λειτουργεί το ορμητήριο των Αμερικανών» είπε ο κ. Κουτσούμπας κάνοντας ειδική αναφορά στην πρόσφατη ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας- ΗΠΑ για παροχή διευκολύνσεων .

Νωρίτερα, κάλεσμα «αγωνιστικής συμπόρευσης» απηύθυνε σε όλους όσοι αγανακτούν με τη σημερινή κατάσταση της χώρας, ο γραμματέας της τομεακής επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ.

Στόχος των στελεχών του κόμματος στα Χανιά είναι τα νέα γραφεία να αποτελέσουν κοιτίδα πολιτισμού, σημείο αναφοράς αγώνα και δράσης.

Στον πρώτο όροφο του κτηρίου λειτουργεί έκθεση ντοκουμέντων για τις φυλακές του Ιτζεδίν, την οποία και επισκέφθηκε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στο ισόγειο έχουν διαμορφωθεί γραφεία και βιβλιοθήκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News