ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στις φυλακές της Κρήτης - Αναλυτικά οι θέσεις

Κρήτη
ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στις φυλακές της Κρήτης - Αναλυτικά οι θέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 π.μ. μέχρι και την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου και ώρα 2:00 μ.μ. οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις για τη νέα προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ

Νέα προκήρυξη γνωστοποίησε το ΑΣΕΠ για 416 μόνιμες προσλήψεις στις φυλακές της χώρας, εκ των οποίων οι 26 θέσεις εργασίας αφρούν στ καταστήματα κράτησης της Κρήτης.

Η προκήρυξη αφορά στην κάλυψη αναγκών στους τομείς της εσωτερικής και εξωτερικής φύλαξης των σωφρονιστικών καταστημάτων. Ειδικότερα για την Κρήτη:

  • Κατάστημα Κράτησης Χανίων: 15 θέσεις
  • Κατάστημα Κράτησης Ηρακλείου (Αλικαρνασσός): 8 θέσεις
  • Κατάστημα Κράτησης Λασιθίου (Νεάπολη): 3 θέσεις

Σε πανελλαδικό επίπεδο η προκήρυξη αφορά 416 ανάλογες θέσεις με του ενδιαφερόμενου να καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα.

Μέσω του διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φύλαξης.

Γνωστοποιείται επίσης ότι στην προκήρυξη μπορούν να λάβουν μέρος, επικουρικά, υποψήφιοι με οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του νόμου 4765/2021.

Αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την στελέχωση των φυλακών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News