Κρήτη

Γερουλάνος: Η περιοδεία του στην Κρήτη – Το πρόγραμμα

Στην Κρήτη θα βρεθεί ο Παύλος Γερουλάνος για διήμερη περιοδεία

Σήμερα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου και αύριο Σάββατο, 13 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Κρήτη για περιοδεία ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας στην Κρήτη:

Ο Παύλος Γερουλάνος σήμερα θα βρεθεί στα Χανιά, οπότε και στις 10:30 π.μ. θα επισκεφτεί στο Ακρωτήρι τους Τάφους των Βενιζέλων. Στις 11 π.μ. θα επιστρέψει στην πόλη των Χανίων, όπου και θα παραμείνει ως τις 12:30 μ.μ. Κατόπιν, στις 1:30 μ.μ. θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο, απ’ όπου θα αναχωρήσει γύρω στις 3 μ.μ. με προορισμό το Ηράκλειο, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική του συγκέντρωση το απόγευμα στις 6:30 στο ξενοδοχείο “Ibis”.

Αύριο Σάββατο 13 Νοεμβρίου, o Παύλος Γερουλάνος θα βρεθεί τα Ανώγεια στις 11 π.μ., όπου και θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο, ενώ θα επισκεφτεί και την οικία του Νίκου Ξυλούρη.

Κατόπιν θα κατευθυνθεί στο Λασίθι και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο στις 2 μ.μ., όπου θα μείνει ως το απόγευμα, οπότε και θα αναχωρήσει ξανά για το Ηράκλειο και την Αθήνα, αργά το απόγευμα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια