ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη, σήμερα, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, σε περιοχές των Νομών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ειδικότερα, ακολουθούν οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη:

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. Στο Δήμο Μαλεβιζίου, στο χωριό Ροδιά, στην περιοχή των εκρηκτικών Δαγκωνάκη, του ελαιουργείου Στριλιγκά (από Αχλάδα προς Ροδιά μετά το νεκροταφείο) και στις εγκαταστάσεις του αιολικού πάρκου Ρόκα. Στην περιοχή του ξενοδοχείου Κοκολογιάννη, στην εθν.οδό μετά τη διακάδωση Λυγαριάς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο Δήμο Μαλεβιζίου, στο χωριό Ροδιά, μέσα στο χωριό και στον κάτω δρόμο της Ροδιάς.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο Δήμο Χανίων, στα χωριά Κάτω και Πάνω Στάλος, Αγία Μαρίνα, στο Hotel Theo, όλος ο δρόμος του Αυλακά μέχρι Hotel Τρουλάκη και όλη η πάνω Αγία Μαρίνα (σύνορα Πλατανιά- Αγίας Μαρίνας και Hotel Santa Marina, λόγω κατασκευών.

Από 1:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. Στο Δήμο Χανίων, οδός Σελίνου έως Κουστογεράκου και όλοι οι παράπλευροι οδοί, λόγω κατασκευών.  

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. Στο Δήμο Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Σείσι και δίκτυο προς Ξενοδοχείο Καλημέρα Κρήτη, λόγω εργασιών συντήρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News