Κρήτη

Χερρονάσιος Σχολή: Στο Μέγαρο Μουσικής για τα 25 χρόνια δράσης του οργανισμού: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο κ. Γιαννόπουλος μίλησε για τις δράσεις του οργανισμού τα τελευταία 25 χρόνια κάνοντας μια αναδρομή στο ταξίδι του Χαμόγελου του Παιδιού από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα

Στην επετειακή εκδήλωση για τα 25 χρόνια δράσης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε ο κος Άρης Μαρκάκης, Γενικός διευθυντής του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Junior Academy- Χερρονασιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος. Η σχέση του κ. Μαρκάκη και του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Junior Academy-  Χερρονασιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος, με τον οργανισμό ξεκινάει 15 χρόνια πριν με δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς, επισφράγιση των οποίων είναι το όνομα του μικρού Ανδρέα, που φέρει το εκπαιδευτήριο, σε ένα πλαίσιο αγάπης, συνεργασίας και εμπιστοσύνης τόσο με τον οργανισμό, όσο και με τον κύριο Γιαννόπουλο. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, εχθές 9 Νοεμβρίου 2021. Παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπουργοί και υφυπουργοί της Κυβέρνησης καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο κύριος Γιαννόπουλος μίλησε για τις δράσεις του οργανισμού τα τελευταία 25 χρόνια κάνοντας μια αναδρομή στο ταξίδι του Χαμόγελου του Παιδιού από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα. Δράσεις, όνειρα που πραγματοποιήθηκαν, στόχοι που επετεύχθησαν. Και η επιθυμία του μικρού Ανδρέα να μη σβήσει το χαμόγελο απ' τα χείλη κανενός παιδιού, δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν δρόμο για να βαδίσουν όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν, να προσφέρουν, να στηρίξουν. Αξιοσημείωτο είναι πως, στα 25 χρόνια λειτουργίας, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει στηρίξει 1.728.625 παιδιά και τις οικογένειές τους, ενώ στα σπίτια τους έχουν μεγαλώσει επίσης 850 παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια