Κρήτη

Παύλος Γερουλάνος: Ανάγκη για αλλαγή σελίδας μέσα από τη ριζική Αποκέντρωση της Εξουσίας

Ο Παύλος Γερουλάνος την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου θα βρεθεί σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο- Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί το Λασίθι και τα Ανώγεια

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για το Κίνημα Αλλαγής και για τη χώρα, ενώ ανέπτυξε αναλυτικά την πολιτική πρόταση με την οποία διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για στις εσωκομματικές εκλογές της 5 ης και 12 ης Δεκεμβρίου.

Όπως γνωστοποίησε, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου θα βρεθεί στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία το απόγευμα. Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί το Λασίθι και κατόπιν τα Ανώγεια. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα έχει συναντήσεις με στελέχη και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του.

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε την ανάγκη για ριζική αποκέντρωση της εξουσίας ενώ υπεραμύνθηκε των ανοιχτών διαδικασιών στο Κίνημα Αλλαγής με αφορμή την πρόταση του για ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσα από αυστηρά μητρώα ώστε οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, να μην αποθαρρυνθούν από τον φόβο της διασποράς.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε στη συνέντευξη του:

  • Η επόμενη μέρα (σ.σ. για την οικονομία) θα είναι δύσκολη και για τον λόγο αυτό χρειάζεται διεύρυνση της παραγωγικής βάσης της χώρας μέσα από την μεταφορά της εξουσίας σε θεσμούς που μπορούν να την διαχειριστούν. Τέτοιοι θεσμοί είναι οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Επιμελητήρια και τα Πανεπιστήμια. Είναι ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σελίδας μέσα από μία ριζική αποκέντρωση της εξουσίας. Μία αλλαγή που θα έρθει επενδύοντας στο έμψυχο δυναμικό της χώρας και κυρίως σε νέους ανθρώπους που αποτελούν το μέλλον.
  • Mε 8.000 περίπου κρούσματα την ημέρα μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, θεωρώ αδιανόητο να μην χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας χωρίς κόστος. Όπως είναι το πρόγραμμα ΖΕΥΣ, για να δώσουμε την επιλογή σε κάποιους που δεν θέλουν να πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια