Καιρός: Νεφώσεις αυξημένες κατά τόπους και καλές θερμοκρασίες στην Κρήτη την Κυριακή

Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις αυξημένες κατά τόπους και καλές θερμοκρασίες στην Κρήτη την Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστατος προβλέπεται ο καιρός αύριο Κυριακή, 7 Νοεμβρίου στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού, ενώ στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με τις προγνώσεις θα σημειωθεί και ασθενής βροχή - Δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή ο καιρός τη Δευτέρα στο νησί

Άστατος αναμένεται ο καιρός σε αρκετές περιοχές της Μεγαλονήσου, αύριο Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, καθώς θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν βροχές κατά τόπους, σύμφωνα με τις προγνώσεις.

Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, προβλέπονται αύριο Κυριακή κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 και στην Κρήτη έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή στο νομό Ηρακλείου αναμένεται έντονη συννεφιά, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νότια τμήματα αναμένεται δύο βαθμούς υψηλότερη. Νεφελώδης αναμένεται ο καιρός και τη Δευτέρα, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει μεταβολή.

Στο Ρέθυμνο την Κυριακή αναμένεται έντονη συννεφιά, ενώ από το μεσημέρι προβλέπεται και ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως 3 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Άστατος προβλέπεται ο καιρός και την Δευτέρα, με έντονη συννεφιά κυρίως τις πρωινές ώρες. Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς την Κυριακή και τους 19 την Δευτέρα.

Άστατος προβλέπεται ο καιρός στα Χανιά την Κυριακή, καθώς θα επικρατήσει έντονη συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου, καιρός στα Χανιά την Δευτέρα δε θα παρουσιάσει μεταβολή.

Καλές προβλέπονται οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή στο Λασίθι, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και μόνο κατά τις μεσημεριανές ώρες θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 Μποφόρ. Αραιή συννεφιά θα επικρατήσει και τη Δευτέρα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τη θερμοκρασία να μην σημειώνει μεταβολή, σύμφωνα με το meteo.gr.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το αργά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά.

Στην Αττική

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Θρακικό τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και τις Σποράδες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και τα νότια 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, στα νότια 3 με 4 και στα βόρεια 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα νότια 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News