Καιρός: Ηλιοφάνεια, αραιές νεφώσεις και καλές θερμοκρασίες το Σάββατο στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Ηλιοφάνεια, αραιές νεφώσεις και καλές θερμοκρασίες το Σάββατο στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αραιές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, καθώς και καλές θερμοκρασίες προβλέπονται αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου στην Κρήτη - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Κυριακή

Άστατος αναμένεται ο καιρός αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα έως 5 και από το απόγευμα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 και στην Κρήτη κατά τόπους 27 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά στον νομό Ηρακλείου, αύριο Σάββατο αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως, θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς 2 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια τμήματα του νομού ωστόσο αναμένεται το θερμόμετρο να φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή αναμένεται έντονη συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν με την ίδια ένταση 3 Μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα πέσει στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο το Σάββατο οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές, καθώς προβλέπεται ηλιοφάνεια, ενώ από το μεσημέρι, αναμένεται αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή στο Ρέθυμνο αναμένεται συννεφιά και ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, ασθενείς. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται στα Χανιά το Σάββατο, καθώς προβλέπεται ηλιοφάνεια και μόνο κατά τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Έντονη συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας προβλέπεται την Κυριακή στο Ρέθυμνο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται το Σάββατο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Άγιο Νικόλαο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή αναμένεται αραιή συννεφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, κυρίως στα βορειοδυτικά όπου πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά ασθενείς και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα βόρεια τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 και στην Κρήτη τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα τοπικά 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Άνεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στις δυτικές περιοχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Άνεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Άνεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Άνεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα έως 5 και από το απόγευμα στα βόρεια 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα έως 5 και από το απόγευμα στα νότια 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News