Σπουδαία διάκριση για τον Ηρακλειώτη Μάριο Ζαϊμάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Κρήτη
Σπουδαία διάκριση για τον Ηρακλειώτη Μάριο Ζαϊμάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο 17χρονος Ηρακλειώτης Μάριος Ζαϊμάκης στο Άμπου Ντάμπι, συμμετέχοντας στα αγωνιστικά συστήματα Fighting, Duo και Newaza System, των ηλικιακών κατηγοριών: -16 -18 - 21 +21 ετών

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο 17χρονος Ηρακλειώτης Μάριος Ζαϊμάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, το οποίο έλαβε χώρα στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε στα αγωνιστικά συστήματα Fighting, Duo και Newaza System, των ηλικιακών κατηγοριών: -16 -18 - 21 +21 ετών. Ο Μάριος Ζαϊμάκης είναι αθλητής της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών του «Αθλόπολις» και προπονητής του είναι ο Γιώργος Ζαϊμάκης.

Με την χθεσινή του διάκριση ο Μάριος τίμησε την χώρα του, την πόλη του και τον σύλλογο του, καθώς της κατάκτησης της 3ης θέσης στον κόσμο προηγήθηκε μια τεράστια προσπάθεια από τον ίδιο και τον προπονητή του. Ο Μάριος Ζαϊμάκης, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, τόσο σε πανελλαδικό, όσο και διεθνές επίπεδο, είναι μαθητής της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Ηρακλείου και είναι κατατάσσεται μεταξύ των πλέον φερέλπιδων αθλητών της γενιάς του.  

Από ελληνικής πλευράς έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα του Άπου Ντάμπι 101 αθλητές συνοδευόμενοι από 16 προπονητές, ενώ στους αγώνες συμμετείχαν εν συνόλω 1375 αθλητές από 61 κράτη.  

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News