Κρήτη

Προεκλογικός «πυρετός» στο ΚΙΝΑΛ: Οι περιοδείες Παπανδρέου και Καστανίδη στην Κρήτη

Τριήμερη περιοδεία σε όλο το νησί ξεκινά την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται για διήμερη περιοδεία ο Χάρης Καστανίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα των υποψηφίων

Στην Κρήτη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ο προεκλογικός “πυρετός” στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, αφού καταφτάνουν για περιοδείες υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος, ενδεικτικό βεβαίως της μεγάλης βαρύτητας που δίνουν σε αυτή την κρίσιμη εσωκομματική εκλογική μάχη στο νησί μας.

Στους ιδιαίτερους δεσμούς αλλά και τη μεγάλη απήχηση που έχει στο νησί μας είναι φανερό ότι ποντάρει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος διόλου τυχαία επέλεξε την Κρήτη ως τον δεύτερο σταθμό (μετά την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα) της πανελλαδικής του προεκλογικής εκστρατείας.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανοίξει μεθαύριο Κυριακή από τον νομό Λασιθίου την “αυλαία” τριήμερης περιοδείας σε όλο το νησί, που περιλαμβάνει μπαράζ επισκέψεων, επαφών και συναντήσεων, ενώ έχει προγραμματίσει και πολιτικές ομιλίες σε μεγάλες πόλεις του νησιού.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται επίσης επί κρητικού εδάφους ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Χάρης Καστανίδης, για να πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία σε πολλές περιοχές του νησιού.

Όπως είναι φανερό από τις καθόδους και τις περιοδείες εδώ στο νησί μας, η Κρήτη δεσπόζει στα πλάνα και στους σχεδιασμούς των επιτελείων των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, που δείχνει πλέον να περνά στη βασική κούρσα για την εκλογική μάχη της 5ης Δεκεμβρίου, με τους “μνηστήρες” της προεδρίας να ανεβάζουν πλέον στροφές στον προεκλογικό τους αγώνα...

Η περιοδεία Παπανδρέου

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Παπανδρέου, μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί κάποιο επίσημο πρόγραμμα ως προς την πολυήμερη περιοδεία του εδώ στο νησί μας.

Οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να περιοδεύει για τρεις ημέρες εδώ, και συγκεκριμένα από μεθαύριο Κυριακή 7 Νοεμβρίου μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη 9 Νοεμβρίου.

Η “αυλαία” της εσωκομματικής προεκλογικής περιοδείας του κ. Παπανδρέου θα ανοίξει από τον νομό Λασιθίου, λοιπόν, μεθαύριο Κυριακή. Ο ίδιος αναμένεται να επισκεφτεί διαδοχικά τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία. Μάλιστα στη Σητεία θα πραγματοποιήσει, στις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής, ομιλία στο ξενοδοχείο “Ίτανος”.

Την επόμενη ημέρα ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφτεί πολλές περιοχές στους νομούς Ρεθύμνου και Χανίων. Σε μια κίνηση, αν μη τι άλλο, ξεχωριστού συμβολισμού, ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να παρευρεθεί στις επετειακές, εορταστικές εκδηλώσεις στη Μονή Αρκαδίου για την 155η επέτειο από το Ολοκαύτωμα, ενώ πέραν της πόλης του Ρεθύμνου ο ίδιος σκοπεύει να επισκεφτεί και τα Ανώγεια.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί στα Χανιά, όπου στις 6:30 έχει προγραμματιστεί ήδη ανοιχτή ομιλία στο καφέ στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Την ερχόμενη Τρίτη, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στην Κρήτη επισκεπτόμενος το Ηράκλειο, όπου θα έχει επαφές με φίλους του κόμματος.

Στις 6:30 το απόγευμα της Τρίτης, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς”.

Ειδικότερα,

Κυριακή 7 Νοεμβρίου

16:00 - Άγιος Νικόλαος, Συνάντηση με πολίτες, μέλη και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής (ΚΑΦΕ ΑΣΤΕΡΙΑ)

17:30 - Ιεράπετρα, Συνάντηση με πολίτες, μέλη και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής (ΚΑΦΕ APERITTON)

19:30 - Σητεία, Ομιλία σε πολιτική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο ΙΤΑΝΟΣ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

10:00 – Ρέθυμνο, Παρέλαση για το Αρκάδι

11:30 - 13:00 - Ιερά Μονή Αρκαδίου

13:30 - Ανώγεια (Πλατεία)

18:30 - Χανιά, Ομιλία σε πολιτική εκδήλωση στο Δημοτικό Κήπο

Τρίτη 9 Νοεμβρίου

10:00 - Δήμος Μινώα Πεδιάδας. Συνάντηση με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων - ενημέρωση για τα προβλήματα από τον σεισμό, την αποκατάσταση των σεισμοπαθών και την ανάγκη οργανωμένης οικιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης.

12.00 - Δήμος Αρχανών Αστερουσίων. Ενημέρωση από εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων για τα προβλήματα και την αποκατάσταση των σεισμοπαθών.

18:30 - Ηράκλειο, Ομιλία σε πολιτική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο ATLANTIS

Αίτημα Χρηστίδη για ντιμπέιτ

Εντωμεταξύ, τη διεξαγωγή και μετάδοση μέσω καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας δύο τηλεοπτικών διαλόγων ανάμεσα στους υποψηφίους των εσωκομματικών εκλογών μέχρι τις 5/12, καθώς επίσης την πραγματοποίηση ενός ακόμη τηλεοπτικού διαλόγου ανάμεσα στους δύο υποψηφίους που θα αναμετρηθούν στις 12/12 ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Με επιστολή που απέστειλε στην ΕΔΕΚΑΠ, ο Παύλος Χρηστίδης προτείνει για τη διεξαγωγή των debates ο διάλογος να γίνει σε τρεις θεματικές που θα αφορούν: πρώτον, τη δημοκρατία και τις οικονομικές ανισότητες, δεύτερον, την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, και τρίτον την εσωκομματική λειτουργία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Το πρόγραμμα του Χάρη Καστανίδη - Επαφές, ομιλίες και πολιτικές συγκεντρώσεις

Ομιλίες, πολιτικές συγκεντρώσεις και επαφές με κοινωνικούς φορείς και φίλους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προεκλογικής δραστηριότητας του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιου προέδρου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Χάρη Καστανίδη, την ερχόμενη Δευτέρα 8/11 και την Τρίτη 9/11 στην Κρήτη.

Ο κ. Καστανίδης θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο το απόγευμα της Δευτέρας, το πρωί της Τρίτης θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχει πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στην πόλη των Χανίων.

Ειδικότερα,

11:30- Συνέντευξη Τύπου προς τα Μ.Μ.Ε. του Νομού (δημοτική αίθουσα Ανδρέα Παπανδρέου)

12:15- Συνάντηση με τον Δήμαρχο κύριο Βασίλη Λαμπρινό

14:00- Επίσκεψη στο Αρκαλοχώρι και τους σεισμόπληκτους της περιοχής

19:00- Πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στο ξενοδοχείο “Ibis”

Τρίτη 9/11 Ρέθυμνο

9:00- Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Μαίρη Λιονή

10:00- Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. του Νομού (στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας)

10:30- Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης

11:30- Συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του Κινήματος Αλλαγής

12:30- Συνάντηση και πολιτική συζήτηση με φίλους

Τρίτη 9/11 Χανιά

20:00- Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. του Νομού στο ιστορικό καφέ “Κήπος”

20:30- Πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στο ιστορικό καφέ “Κήπος”

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια