Η απόβαση αγροτών και κτηνοτρόφων της Κρήτης στην Αθήνα (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Η απόβαση αγροτών και κτηνοτρόφων της Κρήτης στην Αθήνα (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κρήτης για την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Αναχώρησαν απόψε με τα πλοία της γραμμής, για τον Πειραιά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης, προκειμένου να συμμετάσχουν το πρωί της Παρασκευής, 4 Νοεμβρίου, στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι αγροτικοί φορείς αποφάσισαν σε συνάντηση προ ημερών να επιχειρήσουν ραντεβού με τον υπουργό, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για μία σειρά από μείζονα ζητήματα με αιχμή τις επιδοτήσεις και τους δασικούς χάρτες.

Ειδικότερα, από το λιμάνι του Ηρακλείου, αναχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Λασιθίου, όπως και από το Ρέθυμνο. Συμμετοχή στην κινητοποίηση θα έχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα Χανιά και το δυτικό Ρέθυμνο, που θα ταξιδέψουν απόψε για τον Πειραιά, με πλοίο που θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Σούδας.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Κρήτης έχουν προγραμματίσει αύριο το πρωί συνάντηση στην πλατεία Βάθης και αμέσως μετά πορεία προς το υπουργείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News